2777
2789
من نه عروسی خواستم نه هیچ چیز انچنانی خوانوادم هم حتی یک شرط مادی براش نزاشتن ۱۰ ماهه نامزدیم یه کاب ...

عزیزم ۱۰ ماه نامزدی انقدر عجله داری واقعا ؟،

نمیخوای طرف مقابلت بشناسی !!

من ۶ سال دارم با شوهرم زندگی میکنم هنوز فکر بار داری نکردم میگم من هنوز تو رو دقیق نمیشناسم تازه ۵ سالم عقد کردش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حرفتون درسته ولی خب روزای قشنگ هم خب دارین من نامزدم خیلی مرد خوبیه دوست دارم راحت باهاش برم سفر ...

خداروشکر پس دوس دارین همو انشاالله خوشبخت بشین 

کلا ادم حسودی نیستم 

حرصم میگیره یکم 

همه ی دورو اطرافیانمون پولدارن 

و یکی اینکه ۲۳ سالمه اما میگن ۲۸ میخوری 

از اونورم خواهرمو خواهرشوهرم از من بزرگترن اما ریزه میزه ان به اونا میگن انگار ۲۰ سالته😒

آره حرفتون درسته ولی خب روزای قشنگ هم خب دارین من نامزدم خیلی مرد خوبیه دوست دارم راحت باهاش برم سفر ...

عزیزم انقد میزاری تا خسته شی  ایناها من بغلش انقد خوابیدم که  عادی شده بعضی وقتا دلمون میخواد راحت بدون هم بخوابیم این درخواست جفتمون 😂😂😂

عزیزم ۱۰ ماه نامزدی انقدر عجله داری واقعا ؟، نمیخوای طرف مقابلت بشناسی !! من ۶ سال دارم با شوهرم ز ...

از ۱۷ سالگی میشناسمش ۱۸ سال و نیم یا نوزده سالگی (دقیق یادم نیست)خواستن بیان خاستگاری یک سال و نیم خانوادم لفت دادن بعد خاستگاری تا بله برون یکسال و چند ماه دوباره طول دادن تا ده ماه پیش که نامزد کردیم . عجله ام به خاطر سن هستش و اینکه راحت رفت و آمد نداریم ‌. 

نه عزیزم ۳۲ سالشه میگم چشم ببندم باز کنم میشه ۴۰ سالش

۳۲سال که سنی نیست من ۲۶ سالمه یکی از معیارام اینکه که شوهرم سنش ازم بیشتر باشه چطور میشه به پسرای الان تکیه کرد 

از ۱۷ سالگی میشناسمش ۱۸ سال و نیم یا نوزده سالگی (دقیق یادم نیست)خواستن بیان خاستگاری یک سال و نیم خ ...

باهاش منطقی صحبت کن وقتی که میدونی از همه چی مغزش ازاده بگو داری اذیت میشی یکم به خودتون فشار بیارین البته انقدر وضع مملکت بد شده که نگو حقم بهش بده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز