2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من به زن های دانا حسادت میکنم.خوشم میاد از خانم های عاقل و دانا که میدونن چه حرفی و رفتاری کحا انجام بدن

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

اینقدر از دست حسادت بقیه در عذابم که وقت نمیکنم به کسی حسادت کنم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

به اینکه وقتی تو خیابون میرم هر کس با دوست و مادر و پدر و ... و خلاصه  با یه نفر اومده داره یه چیزی میخوره یا راه میره و من هیچکسو ندارم.

جدیدا لباس میپوشم میرم بیرون خیابون اولی پشیمون میشم و حوصلم سر میره بر میگردم تو همین قفسم

به جز این هیچی چون با نداشته هم کنار اومدم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
[QUOTE=95576051]به باردارا[/QUOTعززیززم انشاالله خدا بهت بچه بده ک حسادت نکنی 

از نظرم خوشبخترین زن کسیه که راحت باردار میشه 

از بس زجر کشیدم اینجور شدم

برای سلامتی دوقولوهام گل پسرم و گل دخترم صلوات بفرستین♥️