2821
2789
عنوان

کمک؟؟؟؟ فرزند دوم ؟؟؟؟

535 بازدید | 77 پست

دوستای عزیزم من یه پسر ۱۴ ماهه دارم ک اردیبهشت تولدش بود. 

از موقع زایمانم همسرم میگه توروخدا فکر دومی باشیم ک پسرمون تنها بزرگ نشه (خودش تک فرزنده)

الان تنظیمات پریودیم جوریه ک اگه بخوام مثلا شهریور اقدام کنم تاریخ تولد دوتاشون دقیقآ یه روز میوفته. یعنی پسرم  تو تولد دو سالگیش دومی بدنیا میاد. (فاصله سنی دقیقا دو سال)

هم این وسوسه ام میکنه. هم اینکه کلا خیلی تنهاییم و میخوایم دوروبرمون با بچه شلوغ بشه. 

ولی از یه طرفم خیلی میترسم. 

میشه یه نظری بدین تا راحتتر تصمیم بگیرم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

حالا درسته پیش بینی خوبه ولی تاریخ دقیقشو خدا مشخص میکنه.خیلیا بدون هیچ دلیلی ماهها منتظر میمونن.شاید همون ماه اول گرفت شایدم چند ماه نگرفت.

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم با حساب کتاب خودم پیش رفتم هرماه دارم بی بی منفی می بینم

معلوم نیس چن ماه بعد از اقدامت بگیره ک اما بزار 20 ماهش بشه بعد شروع کن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

میگن بهترین فاصله سنی 3 ساله

ولی اگه واقعاااا قصد بچه بیشتر داری زودتر بیار چون هم فاصله سنی زیاد میشه هم بدرد بازی با هم نمیخورن

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

بچت خیلی کوچولوعه برا دومی . بزار ۴سالش شد دومی رو بیار .چون دومی رو بیاری تمام محبتت میره سمت دومی و وقتی برا اولی نداری .گناه داره . من دختر خالم یه پسر داشت ناخواسته حامله شد الان دختر داره .یعنی تمام فامیل دلشون برا بزرگه میسوزه .چون بچه جدید که بیاد کلا حواست میره بر ا اون .

ولی درکل زندگی خودته .تپصمیم نهایی رو خودت باید بگیری 

حالا از کجا مطمئنی شهریور اقدام کنی فوری میگیره و تولدش با بچه اولت یکی میشه عجبا  

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......