2777
2789
عنوان

کمک؟؟؟؟ فرزند دوم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 77 پست
اگه شیر خودتو میخوره یه ذره صبر کن

نه بعد یکسالگی دیگه شیرم تموم شده و شیر گاو میدم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اگه توانشو دارید هم زمان از دوتا بچه کوچیک نگهداری کنید چرا که نه خیلیم عالیه،من خودم ۴ تا بچه میخوا ...

منم ۴ تاااا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تصمیم دارم زیاد فاصله نندازم

فکر خوبیه، فقط خودتو حسابی تقویت کن و مکمل بخور که کم نیاری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بذار دوسالش بشه بعد اقدام کن  بدنت باید قوی بشه که جنین بتونه ازش تغذیه کنه.  زودتر از دو سال اقدام نکن. 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
حالا از کجا مطمئنی شهریور اقدام کنی فوری میگیره و تولدش با بچه اولت یکی میشه عجبا    

اگه بگیره دیگه.. زمانشو با تقویم بارداری میگم. چون دقیقا lmp قبلیمم همون بود

خیلیم عالی😍،همیشه خوش خرم باشید عزیزم

شمام همچنین گلم. چند تا بچه دارین شما؟

بابابخدااولی گناه داره بذارکامل شیربش بدی و ازپوشک بگیریش بعدش اقدام کن فاصله 3سال هم خوبه بازباهم بزرگ میشن نگران نباش...بعدشم واقعا واسه بدن خودت مضره دکترهاهم به هیچ وجه توصیه نمیکنن اینقدرزودوپشت سرهم چون واقعا مادراذیت میشه

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
اگه توانشو دارید هم زمان از دوتا بچه کوچیک نگهداری کنید چرا که نه خیلیم عالیه،من خودم ۴ تا بچه میخوا ...

الان میریزن سرت که تو این شرایط اقتصادی به چه حقی ۴تا😂

کلا یه عده تصورشون اینه خیلی باید پولدار باشی که اجازه پیدا کنی بچه داشته باشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
تفاوت سنی بچه های من ۱سال و ۹ماهه.خودم خبر دارم که دقیق شب تولدش باردار شدم

سخت بود بزرگ کردنشون؟ 

منم تصمیم دارم زیاد فاصله نندازم فکر خوبیه، فقط خودتو حسابی تقویت کن و مکمل بخور که کم نیاری

چشم عزیزم. آره تا شهریور وقت دارم تقویت کنم بدنمو.