2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

163 بازدید | 24 پست

سلام‌خانوما

شوهر من با یکی از خانومای فامیل خیلی صمیمیه یعنی قبل ازدواج به من گفته بود ولی الان من خیلی دارم اذیت میشم یه چند روزی رفته ماموریت امروز فقط تونستم یه دقیقه باهاش صحبت کنم شاید نزدیک نصفشو احوال اون و گرفت خیلی دلم شکسته میگه من کسیو به اندازه تو دوس ندارم اونو فقط در حد خواهرم میدونم 

یکی از فامیلای نزدیکمون مشاوره بنظرتون با اون صحبت کنم بهم راه حل بده؟ میترسم ازش مشورت بگیرم که بره با شوهرم حرف بزنه زندگیم خراب شه از یه طرف خودم خیلی حالم بده چیکارکنم ؟ توروخدا به من یه راه حل بدید

مشاور فامیل نرو فقط

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملااااا درکت میکنم ولی مشاوره فامیلتون نرو اصلا شر میشه خدایی نکرده،برو پیش یه مشاور دیگ

برای هیچکسم از فامیلاتون  تعریف نکن

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

عزیزم برو تو کانال همسران خوب یکشنبه شبها ایشون مشاوره مذهبی میدن بپرس ازش 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

صوت هنر زن بودن ایشونم گوش بده حتما 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
چه بد نمیشه تحمل کرد اصن من بودم کلا رفت امد نمیکردم با اون خانم

نمیتونم همش میبینیمش 

قلبم دردمیکنه انقد غصه خوردم نمیدونم باید چیکارکنم من اصن مشکلی با اینکه با هم صمیمی هستن ندارم گاهی من بینشون فراموش میشم غرورم میشکنه نابود میشم

کاملااااا درکت میکنم ولی مشاوره فامیلتون نرو اصلا شر میشه خدایی نکرده،برو پیش یه مشاور دیگ برای هیچ ...

شوهرمن فقط حرف همین مشاور رو قبول میکنه کلا با همه ی روانشناسا مخالفه جز ایشون

شوهرمن فقط حرف همین مشاور رو قبول میکنه کلا با همه ی روانشناسا مخالفه جز ایشون

کارش حرف نداره از خودش بپرس میگه محسن پوراحمد یکشنبه شبها درسروش در کانال همسران خوب مشاوره رایگان میده 

عزیزم بهش بگو نامحرم نامحرمه  مث خواهرمه و مث مادرمه نداریم من بودم جرش میدادم😤

اعتراض کنم‌میگه من قبل ازدواج‌گفته بودم بهت 

من فکرنمیکردم در این حد باشه 

عزیزم چون قبل ازدواج گفته که دیگه نمیتونه تورو له کنه به خاطر اون  من بودم یه تعیین تکلیف درست ...

دقیقا مشکلم همینه که نمیدونم چیکارکنم

هر راهی که باشه رو امتحان کردم دو روز خوب میشه دوباره روز از نو ..‌‌