2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
شوهرمن فقط حرف همین مشاور رو قبول میکنه کلا با همه ی روانشناسا مخالفه جز ایشون

عزیزم خیلی سخته اه جز محارمه که هیچ ولی اگه نیست مثله خواهرمه و داداشمه همش فیلمه خیلی از روابط بد از همین خواهرانه برادرانه ها شروع شده تو برو پیشه یه مشاور نه اون که فامیلتونه یه غریبه و شرایط و کامل  براش بگو و با شوهرتم رک و داست صحبت کن بگو مثلا دوست داری منن با پسر عموم خیلی صمیمی باشم خوشت میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی سخته اه جز محارمه که هیچ ولی اگه نیست مثله خواهرمه و داداشمه همش فیلمه خیلی از روابط بد ا ...

محرمش نیست اگه محرمش بود ک چیزی نمیگفتم 

اخه هیچ مشاوری رو شوهرم قبول نداره جز همین فامیلمون وگرنه حتمن میرفتم

برام دعا کنید تازه عروسم ولی دارم له میشم زیر این مشکل حالم خیلی بده البته شوهرم از اون خانم کوچیکتره منم بهش اعتماد دارم ولی باز تحملش برام خیلی سخته

آخه ما حتی نمیدونیم نسبت فامیلشون چیه مثلا جاری و همسر خیلی صمیمین و اینم بخاطر اینکه خب با هم بررگ ...

من اصلا جاری ندارم ولی خب بنظرم نامحرم‌نامحرمه ایشون دخترخاله همسرمه

من اصلا جاری ندارم ولی خب بنظرم نامحرم‌نامحرمه ایشون دخترخاله همسرمه

دختر خاله حکمش قتله یعنی چی با دختر خالش صمیمیه بگو ماداز اینوفرهنگا نداریم منم اتفا شوهرم یکیشو داشت هیرچپ و راستم واسش عشوه خرکی میومد منم جلو خونواده شوهرم نشستم گفتم خوب بی حیایی عادیه تو فامیلتون 

یعنی جاری یا عروس باشه اشکال نباید داشته باشه؟

آخه من جاریم خودم همش با برادر شوهرام بگو بخند داریم با هم بزرگ شدیم وا لبت من جاری بزرگه هستم با داداشم یکسانن همون اندازه که برا عروسی داداشم خوشحال میشم اگه اینام عروسی کنن ذوقشون میکنم ولی اینجا خیلی تاپیک دیدم که جاریا بدشون میاد یه جاری با برادر شوهرش صمیمی رفتار کنه