2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

317 بازدید | 24 پست

از خستگی...

۷ نفر مهمون از دیشب خونه ی ماان

حد اقل ۵ روز دیگه ام هستن

یخچالم جا نداره الان گذاشتمشون بالکن یه سری

میترسم کپک بزنن تو گرما ولی واقعا جا ندارم...

الان دارم میخوابم

خدا میدونه من چقدر مظلومم من به همه خوبم همه به من بد....

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

من یکی از مظلوم ترین خلایق جهانم به خدا راست میگم نگین خب نباش مجبوووووورم

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

چون مهمون اومده مظلومی؟!؟!؟؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون مهمون اومده مظلومی؟!؟!؟؟

نه چون به همه خوبم همه به من بد

بخاطر مهمونات مظلوم ترینی🤔

گفتم که

نمیدونم چرا منم مهمون دوست ندارم

مهمون رو دو ساعت نهایت یه روز باهاش حال میکنم بقیش همش خستگیه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

مهمون داشتن دیگه مردن داره مگه؟؟؟والا من تا وقتی خونه بابام بودم چون خونمون شهرستان بود هر کی میومد حد اقل سه چهار روز میموند.الانم که خونه خودمم برادر شوهرامو فامیلای شوهرم که از شهرای دیگه میان ۳_۴روز میمونن.وقتی مهمون زیاد میمونه باید باهاش بدون تعارف و خودمونی باشی.اینجوری خسته هم نمیشی