bigstar مدیر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 60 عنوان ساس | مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 32 پست سلاااملطفا کمکم کنین من امروز از خواب بیدار شدم دیدم نصف بدنم جای نیش ساس هست خیلیم میخاره واسه از بین بردنش چیکار کنیم چی خوبه؟ خاک دیاتمومه میگن خوبه کسی امتحانش کرده؟ از ترس خوابم نمیبره چراغم روشنه😕😕😕 1398/04/10 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bigstar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 60 حشره کش تار و مار رنگ قرمزش به نظرم، راستش بین قرمز و نارنجی مرددم. خیلی خوبه. خیلی زود زیاد میشن. ب ... لطفا بهمبگو کدومش دقیقا
bigstar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 60 عزیزم در مورد خاکی که میگی اطلاعات ندارم اما اگر سمپاشی نکنی به همه وسایلات هجوم میبرن و خیلی زود تک ... خودم نمیتونم اگ جایی سراغ داری ک خوب انجامش میدن میشه معرفی کنی
hpa عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 1392 خودم نمیتونم اگ جایی سراغ داری ک خوب انجامش میدن میشه معرفی کنی عزیزم من که جایی رو سراغ ندارم اما خواهرم خونه اش داشت. اومد بخارشوی منو برد و بعدش هم سم کامن خرید و بعد از چند بار سمپاشی از بین رفتن. دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد