2777
2789
عنوان

ساس

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 32 پست

[QUOTE=95564143]رفتن؟  چیکار کرد[/QUOTE اسباب کشی کردن اومدن  قم. تمام وسایل   مثل کمد فرش  همه رو اونجا  فروختن  خدا به داد خریدارشون  برسه .  فکر کنم  باید بدید سم پاشی کنن حسابی ...   دونه میکنن تو چوب و مبل و پشتی .

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

منم همچی مشکلی دارم. یه حشره ای تو خونمون هست که دخترم رو میگزه. جاش  متورم میشه و قرمز و خیلی میخواره. تو همون اطاق پسرم میخوابه که اصلا جای گزش تو تنش نیست. پسرم کوچیک تره. 

نمیدونم چیه. خیلی میشورم. گردگیری میکنم. پیف پاف سوسک میزنم. اما بازم دخترم رو هلاک میکنن

تنهااام اخه  شرکت معتبر ؟ سراغ داری

سم بخر، فروشگاه ها دارن. هر روز باید همه جا رو خصوصا درز مبل ها و تخت و پشتی و ... سم بزنی و خودت هم شیر بخوری که مسموم نشی و از خونه بزنی بیرون

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
برای رفتن‌ خودش چیکار کنم

سم پاشی گسترده منزل ...برای رفتن موقتی با وارتکس کف خونه رو بشورید زیر فرش ها رو با پیف باف حشره کش بزنید  خونه رو مرتب جارو کنید ..کیسه جارو رو تمیز بشورید 

سم پاشی گسترده منزل ...برای رفتن موقتی با وارتکس کف خونه رو بشورید زیر فرش ها رو با پیف باف حشره کش ...

ساس بیشتر شب گرده   خون و حس میکنه جای قایم میشه عقل من نمیرسه😂😂😂فقط سم پاشی گسترده  به قول شما کار سازه

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

حشره کش تار و مار رنگ قرمزش به نظرم، راستش بین قرمز و نارنجی مرددم. خیلی خوبه. خیلی زود زیاد میشن. باید از همین الان شروع کنی 

خاک دیاتمومه موثره ب نظرت  سمپاشی سخته

عزیزم در مورد خاکی که میگی اطلاعات ندارم اما اگر سمپاشی نکنی به همه وسایلات هجوم میبرن و خیلی زود تکثیر میشن. خیلی هم ریز هستن خصوصا نوزاداشون که اینقدر ریز و ذره بینی هستن با چشم به سختی میشه دیدشون