2777
2789

وقتی هیاهوی مردم رو میبینم احساس میکنم فقط یه گوشه ببیننده هستم همه دارن به سمت جلو میرن ولی من دارم تلاش میکنم روزم به شب برسه احساس میکنم از یه جایی از زمان پرتاب شدم و دچار سکون شدم فقط میخوام شب بشه بخوابم از یک زندگی ایده ال و عالی پرتاب شدم به سمت یک گوشه از دنیا که فقط خودم هستم و خودم مردم رو میبینم تو هیاهو و شور و نشاط ولی من صبح که بیدار میشم منتظر شب هستم نه میتونم بچه هامو ببرم تفریحی جایی نه میتونم شوهرمو تنها بزارم خودم و دخترم باید به صورت شیفتی مواظب شوهرم باشیم خدایا شکرت ولی من دیگه خسته شدم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيليا شرايط مشابه تو رو دارن، تنها نيستي. انشاءالله گشايشي حاصل ميشه. يه كم ورزش كن، شايد روحيه تو بهتر كنه. ولي خب گاهي واقعن مجبوريم شرايط رو تحمل كنيم. ممكنه تا مدتها تغيير اساسي اي اتفاق نيفته واسه همين بايد بهونه هاي كوچيك جور كرد.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
منییر گوش تعادل راه رفتن نداره

منيير كه درمان ميشه. من داشتم.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي