شوهرم مث خواهرش و جاری کوچیکمه متلک انداز زخم زبون زن بیتربیتم هس.خودشو خواهرش،ارشد دارن منو اون جاریم لیسانس.بعد انقد بی فرهنگن.اگ فقط خانوادش اینجوربودن میشد تحمل کرد ولی خودشو چکارکنم.هرچی بگم با متلک جواب میده.امروز داشتم پفک میخوردم گفت خر انقد نمیخوره😳تا حالا چنبار متلک خر بهم انداخته.بیتربیت.بعد گفتم داریم فیلم میبینیم سریع نخور بذار آرومتر بخور.من گاهی ی پفک دوساعت همراه فیلم میخورم بیشترم مزه میده یهو گفت بهرکی بگی میخنده پفک دوساعت طول میدی.کلا سرغذا و خوراکی سرمنو کلاه میذاره هی میگ مرد باید زیاد بخوره یا میگ کم بخور من از زن چاق بدم میاد درحالیک من نرمالم باز میگ از زن گوشتی خوشم میاد .کلا هرچی هرجا ب نفعشه حرفش عوض میشه یبارم یکی ازبرادرام ده سالی از شوهرم بزرگتره اوایل ازدواج سرسفره گفت چقد دامادمون ساکته.عروس و بچه های برادرمم بودن.شوهرم گفت الان وقت غذاس.اون هیجی نگفت ولی فهمیدم از مرد ۳۶ساله انتظار نداشت. هرچی میگم میگ همینه ک هستم .خب روزاول ک نگفت کل کلی حاضرجوابه وگرن میگفتم نه چون امتیازی خاصی ام نداشت😢😢😢
بعد خواهرش ک انقد اذیتم میکنه میگم ی تذکری بده میگ بمن چ من خاله زنک نیستم .گفتم اگ من ی کلمه بگم ک خواهرت جنجال بپا میکنه .برای جاری بزرگم دقیقا انجام داد .الم شنگه راه انداخت بخاطر ی جمله ک جاریم اعتراض کرد.