2777
2789
عنوان

شوهر متلکی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حق داری.یه حرفی میزنی میزنه تو ذوقت.فک‌کنم بیشتر نگرانیش از خورد و خوراکه.غذا بیشتر بپزو باهاش ...

شکمو هس ولی وقتی قهر میکنه کلا غذا نمیخوره .ولی حال منم با زبون میگیره.الان دوماهه خونه مامانم طبقه جدا مهمونیم .نهارم مامانم آورد .بازم اینجوریه.

برای چی دا میسوزونی اخه ؟؟؟ غذا زیاد بخوووور اونم زیاد خورد بگووو وای داری شیکم درمیاری از ریخت و قیافه میوفتیییییی

من مخالف تیکه انداختن ب شوهرم تا جای ممکن میگم با اخلاق خوب و اعتماد ب نفس دادن و تعریف و سیاست زنونه پیش ببریم ولی حرصممم گرفتتتتتت یه لخظه

بعدمممم پفک میاری سر فیلم مال خودت رو تو ی ظرف بزیز مال شوهرت رو جدا....

هی تو فیلم و بیرون رفتار بقیه رو ک مثل رفتار خودش بود غیر مستقیم مثال بزن بگووو وای چقدر گدا گشنه اس وای چه بی شخصیتتتت بدونه جامعه واسه این ادما تره خورد نمیکنن

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

شوهر من هم تقریبا همینجوریه همیشه طلبکار از من و با نگاه انتقادی به من نگاه میکنه مثلا سر سفره من اگه یه کم سالاد زیاد بخورم با یه عصبانیتی سالاد رو میکشه جلوی خودش که کلا حالت تهوع میگیرم از خوردن بعد من کم غدام جالبه همه مشکلاته من رو از کم خوراکیم میدونه دو سه بار بهش گفتم خدا رحم کرده من هیچی نمیخورم زیاد میخوردم تا الان پرتم کرده بودی بیرون

شکمو هس ولی وقتی قهر میکنه کلا غذا نمیخوره .ولی حال منم با زبون میگیره.الان دوماهه خونه مامانم طبقه ...

نخوره اقا بهتررر یه بار بشین همه رو بخورررر گفت مث خر میخوری زیاد میخوری بگو فوق العاده خوشمزه بود هرچی میخوردم باز کم بودددددد وای چقدر عالی بود دلش بسوزههه

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
واقعا مراعاتشو میکنی؟ این مرد ارزش این کار رو داره؟  بیشتر به خودت برس مخصوصا وقتی خونه نیست ا ...

مامانمم همینو گفت بهم .گفت وقتی نیس خودتو سیر کن وقتی هس کم غذابخور تا خوشحال بشه .

نخوره اقا بهتررر یه بار بشین همه رو بخورررر گفت مث خر میخوری زیاد میخوری بگو فوق العاده خوشمزه بود ه ...

اونم ریلکس میگ پاشو غذای منم الان درست کن بخورم .هیچی ام نمیخره الان دوروزه میگ پول ندارم کارت منو گرفته ازش خرج میکنه .مامانم تو کارتم پول میریزه

وای درکت میکنم پسردایی شوهرم اینطوری انقد پررو ک همش تو همه چی ی تیکه میندازه حتی ب من فک کن تو خونش ...

بهش میگم مث دخترایی انگار من دامادم اون عروس،اصلا بهش برنمیخوره میگه آره.من باید دختر میشدم گفتم اونوقت مهرت چقد بود گفت هزارتا گفتم پس مهرمنم هزارتا کن مال من هفتادتاست.گفت ن فقط واسخودم هزارتا.تو همونم زیاده واست.یجوری میگ ک حرص بخوری خودش بخنده بهت

وای درکت میکنم پسردایی شوهرم اینطوری انقد پررو ک همش تو همه چی ی تیکه میندازه حتی ب من فک کن تو خونش ...

این جلو دیگران خودشو ب مظلومی میزنه .روز اول گول همین خوردیم

این جلو دیگران خودشو ب مظلومی میزنه .روز اول گول همین خوردیم

باید عکس العمل نشون ندی ی مدت بی تفاوت باش .این‌میبینه حرص میخوری بدتر میکنه خیلی ببخشیدا سگ‌محلش کن ی مدت نسبت ب متلکاش انکار ک نمیشنوی

فراموشی کیمیاست