2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 7364 بازدید | 208 پست
نه نمیشه جن ها رودید. مگر توخواب یا کسایی که جن زده هستن. یه آقای جن گیری داریم تو ایران ک الان فعال ...

شوهر من میگفت جنها رو میبینه و اصرار داشت به این موضوع . البته یکبار فال قهوه گرفتم بهم گفتند شوهرت جن درونش مسخر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسوسه انگیزه امتحان کنیم

بعضیا زندگیشون سر همینا خراب شده جن ها کلا با ما مشکل دارن چون موقع احضار شرور هاش هم میان برا همین از زندگی نمیرن. البته نمیتونن مارو بکشن

prove yourself to yourself not others
آخرشم فوت کرد. توتصادف. فقط مدیوم هم نبود. دعانویس بود و کارای خطرناکی میکرد. مرگشم دردناک بود گردنش ...

اوووف

من سایه ی جن رو دیدم مث گربه بود ولی بزرگتراز گربه و ب حالت ایستاده

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
بعضیا زندگیشون سر همینا خراب شده جن ها کلا با ما مشکل دارن چون موقع احضار شرور هاش هم میان برا همین ...

بسم الله چه وحشتناک برا شما مشکلی به وجود نیاوردن؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
شوهر من میگفت جنها رو میبینه و اصرار داشت به این موضوع . البته یکبار فال قهوه گرفتم بهم گفتند شوهرت ...

نه توهم میزده. خود منم از این توهما زیاد زدم. وقتی فکرت درگیر چیزی باشه چیزایی رو میبینی که وجود ندارن. 

البته اگه شوهرت جن زن ر و دیده باشه راسته  

بسم الله چه وحشتناک برا شما مشکلی به وجود نیاوردن؟

چرا من برا همین دوساله گذاشتم کنار. از لحاظ روحی داغون بودم همش توهم میزدم فکر میکردم مثل فیلم ترسناکا میشه زندگیم. آخرشم یه سید برام دعانوشت خوب شدم

اوووف من سایه ی جن رو دیدم مث گربه بود ولی بزرگتراز گربه و ب حالت ایستاده

میگن شبیه انسانن پاهاشون سُم هست

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
چرا من برا همین دوساله گذاشتم کنار. از لحاظ روحی داغون بودم همش توهم میزدم فکر میکردم مثل فیلم ترسنا ...

خداروشکر عزیزم

بعضیا زندگیشون سر همینا خراب شده جن ها کلا با ما مشکل دارن چون موقع احضار شرور هاش هم میان برا همین ...

نمیتونن بکشن ولی خ مریضت میکنن بهت اسیب میتونن برسونن

یابرن تو جلد ی ادم اون قاتل بشه

اوووف من سایه ی جن رو دیدم مث گربه بود ولی بزرگتراز گربه و ب حالت ایستاده

اون از نوع جن غول بوده. این جن جثه بزرگتری از انسان داره و سیاه و خاکستریه. چشماشم عمودیه 

نه توهم میزده. خود منم از این توهما زیاد زدم. وقتی فکرت درگیر چیزی باشه چیزایی رو میبینی که وجود ندا ...

جن زن ؟ میشه توضیح بدی 

چون اون خانم میگفت جنی هست که شوهرتو دوست داره و نمیزاره شما با هم خوب باشید . شوهرمم همیشه میگفت اینو 

جن عاشق و از این صحبتا

جن زن ؟ میشه توضیح بدی  چون اون خانم میگفت جنی هست که شوهرتو دوست داره و نمیزاره شما با هم خوب ...

دقیقا همینه. جن عاشق داره شوهرت. ما ۳ دسته جن عاشق داریم. جنی ک عاشق جسمته و اجازه رابطه نمیده و ب خودارضایی میکشه.جنی که عاشق روحته و اجازه نمیده عاشق بشی. جنی که عاشق جسم و روحته و نه اجازه میده عاشق بشی نه رابطه داشته باشی. خودت ببین از کدوم دسته میتونه باشه

اون از نوع جن غول بوده. این جن جثه بزرگتری از انسان داره و سیاه و خاکستریه. چشماشم عمودیه 

نگا همقد ی بچه ی هشت سال بود 

این چشماشعمودیه؟