2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 7364 بازدید | 208 پست
من شنیدم وقتی سرنوشت رو تو آسمونا مینویسن جن ها اونجا استراغ سمع میکنن. برا همین خبردارن از بعضی چیز ...

نمیترسی

چیزیم درمورد اینده خودت بهت گفتن

یه معلمی داشتیم میگفت دوستم احضار کرده 

میگفت اومده گفته که من پسر جونی بودم وخودکشی کردم 

شماره خونشون رو بهش میده .بعد که زنگ میزنن خانواده پسره میگن که درسته پسر ما خود کشی کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه برگه آ۳ بردار حروف الفبا رو بنویس توش.(ترتیبش خیلی مهم نیست اما بهتره مرتب باشه). بله.خیر.سلام.خد ...

وای چقد وحشتناک چرا اینکارو میکنی حالا؟ من عموی جوونم فوت شده جدیدا گفتم اونو احضار کنیم که میگی جنن. بعدا اذیتت نمیکنن؟ 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نمیترسی چیزیم درمورد اینده خودت بهت گفتن یه معلمی داشتیم میگفت دوستم احضار کرده  میگفت اومده ...

وای خدا 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نمیترسی چیزیم درمورد اینده خودت بهت گفتن یه معلمی داشتیم میگفت دوستم احضار کرده  میگفت اومده ...

نه ترسی ندارم. ما یه گروه ۴ نفره بودیم برا همین ترسم کمتربود.

یکیمون مدیوم بود و با اون همیشه سوال میپرسیدیم. اکثرا مسخره.فلانی منودوست داره من پول دارمیشم؟  

prove yourself to yourself not others
من تو قران خبری ندارم اینو از یه سایتی خوندم

اره ایه قرانه عزیزم 

نه ترسی ندارم. ما یه گروه ۴ نفره بودیم برا همین ترسم کمتربود. یکیمون مدیوم بود و با اون همیشه سوال ...

درستم میگفت؟

گلم میدیدیشون؟

نه نمیشه جن ها رودید. مگر توخواب یا کسایی که جن زده هستن. یه آقای جن گیری داریم تو ایران ک الان فعالیتش رو متوقف کرده. اون اینا رو میگفت. میگفت من تا حالا جنی ندیدم کسایی ک چشم سومشون بازه یا جن زده هستن میتونن ببیننشون. اما خودم یکی رو تو حالت خواب و بیداری دیدم که فکر میکنم توهم باشه

نه ترسی ندارم. ما یه گروه ۴ نفره بودیم برا همین ترسم کمتربود. یکیمون مدیوم بود و با اون همیشه سوال ...

اون چطور اجازه داده مدیوم بشع اوووف

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
تا حالا اکثرش درست بوده

وسوسه انگیزه امتحان کنیم

اون چطور اجازه داده مدیوم بشع اوووف

آخرشم فوت کرد. توتصادف. فقط مدیوم هم نبود. دعانویس بود و کارای خطرناکی میکرد. مرگشم دردناک بود گردنش کامل چرخیده بود دیگه من نمیدونم بخاطر کاراش بود یا نه