2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 7379 بازدید | 208 پست

یه بار نصف شب دیدم اومده دستمو میکشید فرار کردم شب تا صبح تو خیابون نشستم . اون پیر مرده گفت بهت علاقه مند شده یه چییزای خوند و گفت یه کارایی  بکن دیگه نمیاد والا نمیتونی ازدواج کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسم 🙁 دیگه تا دستشوی هم تنها میرفتم دیگه نمیرم بعضی وقتا شوهرمو از خواب بلند میکنم بیچاره فق ...

ب خودت تلقین کن تو از اونا برتری. اونا هیچ کاری نمیتونن انجام بدن نمیتونن بکشنت. اونا با یه چندخط دعا ب راحتی نابود میشن

پس دلیلی برا ترس از چیزایی ک حتی نمیبینمشون وجود نداره

prove yourself to yourself not others
عشقم جواب سوال منم میدی 

ببین عزیزم غذای جن ها از پسمانده غذاهاس.. استخوان و آشغالش. پس غذات بخاطر اونا کم نمیشه. من احتمال میدم یه ترسی ازشون داری یا فکرت درگیرشونه. من خودمم اون موقعی هایی که دنبال اینا بودم یه سره توهم میزدم و از این خوابا میدیدم. یه دعایی تو مفاتیح هست برا دفع شر جن. اونو بخون و خیالت راحت باشه

prove yourself to yourself not others

منم يه بار سركتاب برام يه خانمي باز كرد كه خيلي قبولش دارم بهم گفت همزادت باعث ميشه زندگيت خراب شه فاصله ميندازه هي من سعي كردم خودمو برنم به بيخيالي 

تیکر واسه باردار شدنمه لطفا دعام کنید 😍😍
دقیقا مثل من گره هم میفتاد تو زندگیت؟؟؟کارات به کندی پیش میرفت؟؟

اره باورت میشه ی مدت دوتامون سرکار بودیم ولی واقعا مثه گداها شده بودیم برکت از زندگیمون رفته بود بخدا از وقتی شروع کردم نماز برکت دو برابر برگشته

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
اره باورت میشه ی مدت دوتامون سرکار بودیم ولی واقعا مثه گداها شده بودیم برکت از زندگیمون رفته بود بخد ...

میشه بهم بگی چیکار کنم؟؟؟؟برم پیش دعانویس؟؟منم دیگه خسته شدم

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
میشه بهم بگی چیکار کنم؟؟؟؟برم پیش دعانویس؟؟منم دیگه خسته شدم

من پبش هر کدوم رفتم میگفتن چهارصد پونصد میشه منم اون تایم واقعا پولی نداشتم یبار ب توصیه یکیشون نماز خوندم از اون وقت زندگیم تغییر کرد

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من پبش هر کدوم رفتم میگفتن چهارصد پونصد میشه منم اون تایم واقعا پولی نداشتم یبار ب توصیه یکیشون نماز ...

من همزاد نیس جن عاشق زمانی که موقع خواب ایت الکرسی میخونم نمیاد سراغم ولی کافیه یک شب نخونم 😑

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  

يكمم بخود ادم مونده بنظرم خيلي نبايد تلقين كرد و بهش فكر كرد منكه اصلا بهش فكر نميكنم😕😕😕چه برسه بخوام توهم بزنم بخواي نخواي ادم همينه وقتي به چيزي فكر ميكنه همش مياد تو نظرش همش حس ميكنه ميبنه يه چيزيو 

تیکر واسه باردار شدنمه لطفا دعام کنید 😍😍