2777
2789
عنوان

احضار روح

| مشاهده متن کامل بحث + 7379 بازدید | 208 پست
من بارها رفتم پیش چندتا سید بم گفتن همزاد داری ،همزادت راضی ب ازدواجت نبوده ،یهو میخندم یهو عصبی و غ ...

دقیقا مثل من گره هم میفتاد تو زندگیت؟؟؟کارات به کندی پیش میرفت؟؟

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی جن بوده بیشتر از سه بار ندیدمش دفعه ی آخر که اومد گفت پاشو به بچه شیر بده دیدم رفت تو سروی ...

ال هم جنه دیگه

اما ال بچه دزده. هرچند قدیما اینکارومیکرد الان دیگه بخادم نمیتونه 

اگه بچت هنوز کوچیکه کنار یه چیز تیزی مثل سوزن یا چاقو بزار. یا کنارش یه دعایی بزار

prove yourself to yourself not others

منم.خودم تازه عروسی کردم و شیش ماهه اوایل همش حس میکردم توی خونه منم هستن مثلا غذام کم میشد یا شب تو خواب ب شوهرم می گفتم بذار بوست کنن نذاری قدشون بلند تر میشه و از این حرفا بعد ب مادر شوهر م اینا گفتم چون واقعا می ترسیدم و تنها نمیموندم تو خونه خواهر شوهرم بدون اینکه ب من بگه رفت پیش ی سید کتاب باز کرد گفت ن چیزی نیس ویدا بنظر چیزی هس یا توهم میزنم 

خوب پس به هدفش رسیده 😔 خودم هم به این مسئله رسیدم چون با خودش که صحبت میکردم مشکلاتش رو قبول داشت ...

درخواست دوستی بده

شوهر منم عین شوهر تو بود سرکتاب باز کردم گفت ک جنها باعث میشن این عصبی بشه دیونه بشه ببین درخواست بده ی شماره رو بهت بدم بعدم دعام کن

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
منم.خودم تازه عروسی کردم و شیش ماهه اوایل همش حس میکردم توی خونه منم هستن مثلا غذام کم میشد یا شب تو ...

چون خونه و طبقه پایین مادر شوهرمه گفتم شاید خونه مام میاد سر میزنه خخخ

الان دو سالشه یعنی کنارش چیزی بزارم؟ یعنی میگی بازم میتونه بیاد؟ 

نه دیگه بزاری یا نزاری فرقی نمیکنه. پس مشخص شد کاری با بچه نداشتن خداروشکر میخاستن خودتو اذیت کنن ک بخیرگذشته

prove yourself to yourself not others