2777
2789
عنوان

پاگشا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم مامانم میکه باید مثلا برای فامیلای داماد کادو خرید...مثلا چیزای مختلف و حسابی و سنگین طلایی ...

ما رسم داریم بعد عروسی پاگشا میکنیم تو عقد این رسم رو نداریم خانواده عروس واسه مادر داماد یه تیکه طلا میگیرن مثلا انگشتر یا اگه طلا نباشه یه پارچه گرونقیمت واسه دامادم پیراهن ست چرمی بعدم اگه خواهر داشته باشه روسری چیزی 

ببین من برای داماد اولمون ینی سوهرخاهرم ست چرم گذاشتیم پالتو وکت شلوارو کیف مسافرتی وسامپو ریش ...

نه بنظرم هدیه های شیک و جنس خوب و گرون بخرین ولی طلادیگه نه خیلی زیاده مگه مثلا فقط واسه داماد باسه نه همه خانواده شون بازم ببین مامان و بابات نظرشون چیه اونا که بنده های خدا راضین بزار کاری کنن که بعد سرت کسی ازاونور منت نزاره

بنی‌برای پاگشا وسایل خونه و طلا فرسو به خانواده داماد میدن؟ینی ما بایذ بدیم به خانواده داماد؟وسایل خ ...

رسم جای ما اینطوریه.شما ببین رسم شهرشما چیه اونطوری انجام بدین که دیکه بعد گله و شکایتی نباشه ازطرف همسر یاخانواده شون

عزیزم ما قبلا پاگشا کردیم مامانم به شوهرم یه گردن بند طلا داد بابامم یه سکه داد خودمم انگشتر طلا ...

پس امیدوارم اوناهم برات طلا بخرن جبران بشه😁

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨