2777
2789
عنوان

پاگشا کردن

419 بازدید | 39 پست

بچه ها من خیلی وقته عقدم ولی خب به دلایلی نشده ک مادرشوهرم پاگشا کنه...

الان میخاد بکنه،بنظرتون خلعتیو الان میدن؟یا چطوریاس من سردرنمیارم مامانم میگه رسم قدیمیه پاگشا کردن چون اونا دارن رسمای قدیمیو انجام میدن ماهم باید براشون خلعتی بدیم ولی من دوس ندارم بنطرم خیلی چیپه این کار...نظرسما جیه؟

من پاگشام کرد بهم سکه داد و ماهم هیچی ندادیم و بعد شوهرمو پاگشا کردیم و ما پیرهن مردانه و ست کیف پول و جاسوئیچی چرم دادیم

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خلعتی چیه

نمیدونم مامانم میکه باید مثلا برای فامیلای داماد کادو خرید...مثلا چیزای مختلف و حسابی و سنگین

طلایی چیزی ولی خب میگم دگ رسم قدیمی میدونیم ما اینارو واصلارسم پاگشا نداشتیم حالا اینا کردن مامانم میگه باید کرد اینکارو

خلعتی ما رسم دارین خانواده دختر به خانواده پسر  میده اونا هیچی نمیدن

اره مثلا من میدونستم روی جهیزیه یه ریس تراشو ست شامپو و این چیزا میزارن برای داماد ولی مامانم میکه مثلا چیزای فانتزی تر توی‌پاگشا میدن

ینی طلا سکه به خاهربرادرای داماد 😐

ماهم رسم خلعتی داریم.ولی وقتی عدوس و داماد میرن سرزندگیشون عروسی که میگیرن اونجا خلعتی میدن.تازه جای ...

ازه دک من اینطور‌شنیده بودم

ولی هم مامانم هم مادرشوهرم میکفتن رسم قدیمیا اینه تو پاگشا انحامش میدن

منم به مامانم کفتم روز‌عروسی‌میدم دوس ندارم اینطوری...

نمیدونم مامانم میکه باید مثلا برای فامیلای داماد کادو خرید...مثلا چیزای مختلف و حسابی و سنگین طلایی ...

مه بابا طلا که نگیرین. به نظرمن اصلا انحام ندین این رسمو مگه وقتیکه دیدی اونا واستون کم نمیزارن.اونموقع اینکارو کن همشهریهای ما انجام میدن واسه خواهرای داماد و مادرس و مثلا خانوم برادرش پارچه چادری میزارن واسه آقایونشونم پارچه شلواری  و پیراهنی.جنس خوب اکثرا میخرن

ازه دک من اینطور‌شنیده بودم ولی هم مامانم هم مادرشوهرم میکفتن رسم قدیمیا اینه تو پاگشا انحامش میدن ...

آخه پاگشا یه رسمه خلعتی یه رسم دیگه. شهرما پاگشا کادوهای خیلی گرون ازجمله طلا و وسایل خونه و فرش میدن ولی خلعتی همونایی که قبل گفتم و میزارن