2777
2789
عنوان

آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست

ببخشید یه اسپری همراه پرایمر دارم کی باید بزنم قبل آرایش یا بعدش

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اخرش خط چش گربه ايي رو ياد نگرفتم😑

خط چشم سخت البته من زود یاد گرفتم یه بنده خدایی زودتر از من آرایش میکرد هنوز ک هنوز یه خط صاف و نمیتونه بکشه

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
کانسیلر تیره و روشن کار میکنن قسمتای مختلف ک مثلا دماغ رو قلمی کنن گونه رو برجسته کنن و...  پر ...

كانسيلر مصرف اصليش واسه برطرف كردن عيوب زير چشم مثل تيرگي و چروك هاي زير و اطراف چشم هست

پوشاندن لك و جوش و اينا

واسه برجستگي از هايلايتر استفاده ميشه يا پودر و كرم كانتور

كانسيلر مصرف اصليش واسه برطرف كردن عيوب زير چشم مثل تيرگي و چروك هاي زير و اطراف چشم هست پوشاندن لك ...

عزیزم سوال منم جواب میدی؟؟

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
كانسيلر مصرف اصليش واسه برطرف كردن عيوب زير چشم مثل تيرگي و چروك هاي زير و اطراف چشم هست پوشاندن لك ...

من کلاس خودآرایی رفتم ارایشگره ک اینجوری یادم داده حتی خودم بینیمو کانسیلر میزنم واقعا باریک میشه و گونه هم همینطور برجسته

همه چیز دارد آنکه تو را داشته باشد

میشه بعده پرایمر چیزی نزد؟ من پوستم خشششششششششکه ....خیلیم ارایش نمیکنم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ببخشید یه اسپری همراه پرایمر دارم کی باید بزنم قبل آرایش یا بعدش

اگه اسپري فيكس هست بعد از آرايش ولي اگه آبرسان هست قبل از اينكه پرايمر بزني به صورتت اسپري كن چند دقيقه صبر كن خشك كه شد پرايمر بزن بعدم كه ادامه آرايش