2777
2789
عنوان

آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست
میشه بعده پرایمر چیزی نزد؟ من پوستم خشششششششششکه ....خیلیم ارایش نمیکنم 

اگه پوستت صافه و مشكلي نداره مخصوصا واسه ارايش روزمره منم خودم فقط پرايمر ميزنم روش كرم پودر و اينا نميزنم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرایمر رنگ نداره ک زیرسازه ارایش هس ک بعدش کرم پودر و ادامه ارایش رو بزنی روش

اخه میگید پوستو صافو یکدست میکنه 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من کلاس خودآرایی رفتم ارایشگره ک اینجوری یادم داده حتی خودم بینیمو کانسیلر میزنم واقعا باریک میشه و ...

بله كانسيلر حتي قبل سايه زدن روي پلك هم ميزنن وكلا براي از بين بردن عيوب صورت هست

واسه باريك كردن روي تيغه بيني هم ميزنن بجاي كرم يا پودر روشن كانتور

من مصرف اصليشو گفتم عزيزم

وگرنه استفاده از وسايل ارايشي تجربي و سليقه اي هست 

اگه پوستت صافه و مشكلي نداره مخصوصا واسه ارايش روزمره منم خودم فقط پرايمر ميزنم روش كرم پودر و اينا ...

اخییش همینو میخواستم .من ارایش روزمره بیشتر فقط نرم کننده و ضدافتاب میزنم ...پس میشه فقط پرایمر بزنم اونارم بزنم روش 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
پرایمر رنگ نداره ک زیرسازه ارایش هس ک بعدش کرم پودر و ادامه ارایش رو بزنی روش

گلم کرم کانتور رو ک میزنی واسه  اطراف بینی بعد ی کرم دیگ ام هس ک میزنن وسط بینی،اون کرمه ک روشنه چیه

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
اخییش همینو میخواستم .من ارایش روزمره بیشتر فقط نرم کننده و ضدافتاب میزنم ...پس میشه فقط پرایمر بزنم ...

من جديدا بجاي لوازم آرايش پوستي مثل كرم پودر و اينا ماسك هاي رسيدگي به پوست استفاده ميكنم انقدر پوستم خوب شده كه فقط آرايش چشم مثل يه سايه اسموكي ملايم و ريمل و رژگونه و رژ ميزنم هم آرايش سبك هست راحته هم پوست خراب نميشه

من جديدا بجاي لوازم آرايش پوستش مثل كرم پودر و اينا ماسك هاي رسيدگي به پوست استفاده ميكنم انقدر پوست ...

صددرصد ک اینجوری خیلی بهتره .افرین ...من سایه زدنو بلدنیستم اونو میتونی  یکم توضیح بدی ..میدونی اونم فقط برای مراسمی مثل تولدو اینچیزا میخوام ک خودم ارایش کنم ک اونم سالی یکبار پیش میاد

صددرصد ک اینجوری خیلی بهتره .افرین ...من سایه زدنو بلدنیستم اونو میتونی  یکم توضیح بدی ..میدونی ...

والا من گوشه پلك و حاله ي گودي( زير استخوان پلك)  پلك رو  سايه تيره ميزنم وسط پلك به سمت گوشه چشم رو روشن بعد با به براش تميز كلشو پخش ميكنم كه يكدست بشه و خط و مرري بين رنگ ها نمونه سعي ميكنم كه از محدوده ي پلك هم خارج نشه بعدم فاصله ي بين سايه تا زير ابرو رو سايه كرم يا سفيد مات ميزنم اونم كامل پخش ميكنم كه خط ايجاد نشه

الان يه مدل عكس ميزارم برات