پرایمر رنگ نداره ک زیرسازه ارایش هس ک بعدش کرم پودر و ادامه ارایش رو بزنی روش
اخه میگید پوستو صافو یکدست میکنه
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اگه پوستت صافه و مشكلي نداره مخصوصا واسه ارايش روزمره منم خودم فقط پرايمر ميزنم روش كرم پودر و اينا ...
اخییش همینو میخواستم .من ارایش روزمره بیشتر فقط نرم کننده و ضدافتاب میزنم ...پس میشه فقط پرایمر بزنم اونارم بزنم روش
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اخییش همینو میخواستم .من ارایش روزمره بیشتر فقط نرم کننده و ضدافتاب میزنم ...پس میشه فقط پرایمر بزنم ...
من جديدا بجاي لوازم آرايش پوستي مثل كرم پودر و اينا ماسك هاي رسيدگي به پوست استفاده ميكنم انقدر پوستم خوب شده كه فقط آرايش چشم مثل يه سايه اسموكي ملايم و ريمل و رژگونه و رژ ميزنم هم آرايش سبك هست راحته هم پوست خراب نميشه
من جديدا بجاي لوازم آرايش پوستش مثل كرم پودر و اينا ماسك هاي رسيدگي به پوست استفاده ميكنم انقدر پوست ...
صددرصد ک اینجوری خیلی بهتره .افرین ...من سایه زدنو بلدنیستم اونو میتونی یکم توضیح بدی ..میدونی اونم فقط برای مراسمی مثل تولدو اینچیزا میخوام ک خودم ارایش کنم ک اونم سالی یکبار پیش میاد
والا من گوشه پلك و حاله ي گودي( زير استخوان پلك) پلك رو سايه تيره ميزنم وسط پلك به سمت گوشه چشم رو روشن بعد با به براش تميز كلشو پخش ميكنم كه يكدست بشه و خط و مرري بين رنگ ها نمونه سعي ميكنم كه از محدوده ي پلك هم خارج نشه بعدم فاصله ي بين سايه تا زير ابرو رو سايه كرم يا سفيد مات ميزنم اونم كامل پخش ميكنم كه خط ايجاد نشه