ببخشید یه اسپری همراه پرایمر دارم کی باید بزنم قبل آرایش یا بعدش
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)
كانسيلر مصرف اصليش واسه برطرف كردن عيوب زير چشم مثل تيرگي و چروك هاي زير و اطراف چشم هست پوشاندن لك ...
عزیزم سوال منم جواب میدی؟؟
به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات مهمونم کن مرسی)
كانسيلر مصرف اصليش واسه برطرف كردن عيوب زير چشم مثل تيرگي و چروك هاي زير و اطراف چشم هست پوشاندن لك ...
میشه بعده پرایمر چیزی نزد؟ من پوستم خشششششششششکه ....خیلیم ارایش نمیکنم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ببخشید یه اسپری همراه پرایمر دارم کی باید بزنم قبل آرایش یا بعدش
اگه اسپري فيكس هست بعد از آرايش ولي اگه آبرسان هست قبل از اينكه پرايمر بزني به صورتت اسپري كن چند دقيقه صبر كن خشك كه شد پرايمر بزن بعدم كه ادامه آرايش