2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست؟من اینستا ندارم

یه سری توضیح علمی راجب پرده بکارت میده ک باورهای غلط رو از بین میبره. منم اینستا ندارم بزن روی لینکش از طریق گوگل میتونی نگاه کنی حتما ک نمیخواد اینستا داشته باشی من از طریق گوگل توی کلی پیج میرم

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

آخرش عالیه....ازش سوال کن اون که تصمیم میگیره چ جوابی ب سوالت بده👌👌👌👌👌👍👍👍👋👍👍

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

واقعا منم تعجب می کردم مگه میشه آخه؟ اگه بسته باشه پس ما زمان عادت ماهانه چجوری خونریزی داریم؟😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خیلی خوب بود...... همین مسله واسه من پیش اومد همین باور غلط که داشتم حتما پرده بکارت پاره بشه خون میاد.... کلا عذاب کشیدم هنوزم بهش فک میکنم که چرا خون نیومد 

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔

واقعا عالی ممنون

منم بکارت ارتفاعی بود 

با این که شش ماه بعد عقد به خاطر اصرار مادر من رفتیم تست 

اما موقع عروسی هیچ اتفاقی نیافتاد 

الان بعد دوتا بچه بعضی وقتها شوهرم میگه من چیزی ندیدم 

و منم میگم بیا بریم؟ دکتر تا نشونت بدم 

درسته شوخی میکنه اما آدم ناراحت میشه 

واقعا عالی ممنون منم بکارت ارتفاعی بود  با این که شش ماه بعد عقد به خاطر اصرار مادر من رفتیم ...

منم مثله تو بودم ولی دکتر نرفتم شوهرمم هیچی نگفت خیلی خوب رفتارکرد چون رابطه اول مشخصه ولی من خیلی ناراحت شدم گریه تا چندوقت فکرم درگیر بود شوهرمم هرچی گفت هرکاری کرد آروم نشدم چون این باور غلطو داشتم کلی دلیل مطلب نشونم دادم ولی من از درون ناراحت بود.... اصلا نفهمیدم پرده چجوری پاره میشه

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔

تا جایی که من از تنظیم خانواده یادم میاد حتی پرده ی ارتجاعی هم بعد از رابطه ی جنسی تغییر شکل مختصری داره که متخصص با معاینه متوجه میشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛