2777
2789
عنوان

چقدبدبختم من

501 بازدید | 40 پست

سلام چقدبده بی کسی دلم اندازه ی همه ی دنیاگرفته ماکولرمون خرابه قراره صابخونه بیاددرست کنه دوتاپنجره های حالوتوری زدم ک بازمیزارم آخه توری نباشه سوسک میاد بعدواسه اتاق خواب توری نداشت دیشب شوهرم گفت گرممه بازکن منم گفتم من ازسوسک میترسم حتی گفتم گرمته بریم حال بخوابیم یابیارم توری بزنم بعدگف ن بعدصبح ک صداش زدم بره سرکار پاشده درارو میکوبه بهم فحشم داد ک تونزاشتی بخوابم من ب گرما عادت ندارم بعدم خواهرزاده ی۵سالم اونجابود گفت پاشوببرمت خونه بابام خونه ی باباتم حق نداری بری تابیام تکلیفتوروشن کنم کارش ی حوریه الان رف هفته ی دیگه بیاد.بچه هادلم داره میترکه دلم واسه خواهرزادم سوخت سرصبح دنبال من ازاین کوچه ب اون کوچه خداازش نگذره 

نباشه روزی که نباشی...

خب چرا اتاق خوابو توری نزدی؟ من یکی دو هفته پنجره ها رو بدون توری باز کردم. یه بارم گنجیشک اومد توخونه سکته رو زدم😃😃😃حالا یه شب باز میکردی

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وجدانا برا ی پنجره؟ تکلیفتو مشخص کنم؟ خوب میخاست پاشه باز کنه دیگه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
خب چرا اتاق خوابو توری نزدی؟ من یکی دو هفته پنجره ها رو بدون توری باز کردم. یه بارم گنجیشک اومد توخو ...

گنجشک سکته داره☺😍🤩🤗 

یه دفعه یا کریم اومد رو کابینتمون نشست دو ثانیه نشد خودش رفت

خب چرا اتاق خوابو توری نزدی؟ من یکی دو هفته پنجره ها رو بدون توری باز کردم. یه بارم گنجیشک اومد توخو ...

اره بابا منم در تراس باز میذارم مگس میاد عب نداره دیگه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

ببين گاهي منطق مردا اندازه منطقه مورچه ميشه نميدونم چشونه انگاري يه وقتايي پريود مغزي ميشن

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
بخاطر این که گرمش شد میخواود تلکلیفتو معلوم کنه مشکل دیگ نداشتین از قبل

کلا یکم عصبیه ولی دلم سوخت ب حال خودم ب اینکه خانوادم شده نقطه ضعف دستش ب اینکه مثه بچه هاگف چون دیشب من نخوابیدم توام نباید بخوابی 

نباشه روزی که نباشی...
ببين گاهي منطق مردا اندازه منطقه مورچه ميشه نميدونم چشونه انگاري يه وقتايي پريود مغزي ميشن

این اکثرا اینجوریه ازکوره درمیرع مگه من چیگارکردم ک مستحق اون رفتارم

نباشه روزی که نباشی...
مردها چرا اینجوری شدن کلا رد دادن واسه مسائل الکی بحث و دعوا راه میندازن

بخاطر فشار مالی بیشتر از همه

خیای گرونه همه چی عزیزم خیلیییی گناه دارن بدبختا

البته ک حق ندارن سر زن شون خالی کنن