2821
2789
عنوان

یعنی غیبته؟

139 بازدید | 19 پست

صحبت کردن راجع به آدم های معروف و مهم که همه می دونن خطاکارن. 

غیبت هست؟ 

همین کم مونده سر پل صراط سلبریتی ها سر راهم رو بگیرن 😒 ولم نکنن 

فکر کن سلبریتی ها کلا اونجا یه بست نشستن سر راه تا جلوی همه رو بگیرن از بس همه راجبشون حرف می زنیم 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا غيبتتو بكن😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

امضات خعلیییی خوبه😎

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

ههه خودشون زندگیشونو میریزن تو گود تو اینترنت مردم  باهاشون کار ندارن  خوشش میاد تو دهنا بیفتن و حرف شب و روز مردم بشن بعدم طلبکار مردم 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
ازیزم درموردافرادمشهورشنیدم غیبت نیس ولی بنظرخودم بالاخرهاوناهم ادمن وحق ندارین قضاوت بکنیم درموردون ...

عزیزم ازیزم نه عزیزم.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من امشب غیبت مهدی هاشمی کردم   

باور کن هیچی نگفتم فقط اطلاع رسانی بود  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ههه خودشون زندگیشونو میریزن تو گود تو اینترنت مردم  باهاشون کار ندارن  خوشش میاد تو دهنا ب ...

آره والا. منم همین میگم 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️