هیچکاک مدیر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2146 عنوان یعنی غیبته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست صحبت کردن راجع به آدم های معروف و مهم که همه می دونن خطاکارن. غیبت هست؟ همین کم مونده سر پل صراط سلبریتی ها سر راهم رو بگیرن 😒 ولم نکنن فکر کن سلبریتی ها کلا اونجا یه بست نشستن سر راه تا جلوی همه رو بگیرن از بس همه راجبشون حرف می زنیم تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️ 1398/04/09 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیچکاک مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2146 من امشب غیبت مهدی هاشمی کردم باور کن هیچی نگفتم فقط اطلاع رسانی بود &nb ... و من هم تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
هیچکاک مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2146 قربون شماکه مارو میخندونید 😍❤🌹 😍💖💖🌹🌹🌹 تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
beya عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2745 من امشب غیبت مهدی هاشمی کردم باور کن هیچی نگفتم فقط اطلاع رسانی بود &nb ... چیکار کرده اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
mamanbad عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 5305 چیکار کرده زن دوم گرفته اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
هیچکاک مدیر استارتر عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 2146 مثلا راجب مهدی هاشمی کلا دید من نسبت بهش عوض شد ولی خیلی بازی خوبی داره تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️