2777
2789
عنوان

قبول دارین؟

195 بازدید | 12 پست

🔴مجله فرانسوی "L'Echo dela Mode" با انتشار عکسهایی تحلیلی درباره آرایش وظاهر دختران و زنان ایرانی انجام داده که جای تامل دارد و اینکه این گزارش حقایق غم انگیز بسیاری از دختران و زنان و مادران کشورمان را بازگو میکند.

صورت زنان و دختران ایرانی دیگر اصلا دلنشین و خواستنی نیست! آنها سادگی و زیبایی واقعی را پشت نقاب سنگینی از مواد آرایشی و عمل زیبایی مخفی میکنند!

جای تعجب دارد که زنان این کشور، علیرغم آموزه های دینیشان، خود را شبیه "پور ن استارها" و ستاره های فیلمهای پور ن آمریکایی آرایش میکنند! اینجور صورتهای آرایشی، فقط در فیلمهای غیراخلاقی دیده میشود! ما در خیابانهای اروپا بندرت با چنین مواردی روبرو میشویم! بیش از 100هزار زن ایرانی سالانه عمل زیبایی انجام میدهند. در ایران صورت زنان، بیش از آنکه حس خوبی القا کند، حس شهوت را برانگیخته میکند! خرید وفروش کتاب درمقابل  لوازم آرایش، بسیار بسیار کم وناچیز است!

در ایران مقدار خرید و فروش یک سال کتاب، برابر است با میزان خرید و فروش یک روز یا نیمه ای از روز ابزار آرایش!

این یعنی جهان سوم جاییست که مردم آن نسبت به شعور خود بی تفاوت تر از ظاهر خود هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راس میگه والا  چخبره انقد عمل میکنند  اونی که ادمو بخاد همون ساده هم‌میخاد والا

سلام عزیزم

خوب زشتن چاره ای جز ارایش یاعمل راه حلی نمیبینن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بعله

یاد حرف توربست المانی تو اینستا افتادم که گفته بود تو هر خیابون کلی......دیدم 

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

چه مجله بیکاری  

برو رو دخترای کشور خودتون تحقیق کن!مگه خودت خواهر مادر نداری  

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

من هر وقت زیاد آرایش کنم شوهرم نزدیکم نمیشه میگه تو روخدا اینارو از رو لبو صورتت پاک کن بعد بیا پیشم بخواب چیه آخه زنا اینقد میمالن به خودشون

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
سلام عزیزم خوب زشتن چاره ای جز ارایش یاعمل راه حلی نمیبینن

سلام‌گلم 

اخه بعضیا چهرشون مشکلی نداره ولی انگار دوس دارن تو هیچ زمینه ای کم نیارنو شکل هم بشن 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
سلام‌گلم  اخه بعضیا چهرشون مشکلی نداره ولی انگار دوس دارن تو هیچ زمینه ای کم نیارنو شکل هم بشن ...

ازنظرخودشون کمبود احساس میکنن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
والا اینقدر دخترا میرن عمل میکنن توقع پسرا رفته بالا حالا اولین ملاک ازدواج شده زیبایی مگه قدیم اینج ...

خیانتم کم بود

چقدرم به خانمااحترام میزاشتن توخیابون یاهرجایی

الان‌انقدر بدکردیم شدیم بازی دست مردافقطم مقصر مازناییم