2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم وقتی فقط دوتا باشن رقابت و لجشون بیشتره

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
من وجاری هام که نیستیم بقیه رونمیدونم!!!باخواهرشوهرا هم رابطه ام خوبه ادم باید خودش عاقل ومهربون با ...

من با جاریم عالی عالللللیم خواهر شوهرام نه🙄ناگفته نماند جاریم خواهرمه😎😎😎😎عاقا جاتون خالی دوتایی میشینیم واسه خواهر‌وهرا نقشه طراحی میکنیم 🤪🤪

ما سه تاجاری هستیم من عروس بزرگه هستم ولی دومی بدجوردورو وموذیه ولی سومی خیلی خوبه وسرش به کارخودش گرمه ولی امان ازدومی ازهمون اول فاز رقابت وحسودی داشت انگارمن هووشم خداشاهده فقط وفقط سرم به زندگیم بوده وهست چه اذیتا ودروغایی که پشت سرم نگفته ولی سومیه خداخیرش بده هیچ کاری نکرده که منو برنجونه کلا همه روبه یه چشم میبینه وتوفاز رقابت وحسادت نیست

لج نیستن حس رقابت باهم دارن تو همه چی

اره دقیقا.. دایی کوچیکه وضعش بهتره زندایی بزرگه حسودیش میشه مداام درحال دعوا کردن یا با شوهرسه یا جاریش.. گوشیو برمیدارن یکی این میگه دوتا اون اقن ی وضعی🤷‍♀️تا حالا جاری مثاینا ندیدم اون یکی حامله میشه دومی پشت سرش حامله میشه🤪