2777
2789
عنوان

ديدن جاري بعد از پنج سال قهر

376 بازدید | 22 پست

سلام خانمها 

جاري من حدودا پنج ساله با كل خانواده قهر كرده بود دليل موجهي هم نداشت اما كلا سرزبون دار و حق به جانبه و تيكه انداز قهار ،فاميل همسرم هم خيلي ازش حساب ميبرن خيلي،

من هشت ساله عروس اين خانواده م 

حالا تو اين مدت كه ايشون قهر بود براي من اتفاق هاي بد خيلي افتاد دو بار سقط و جراحي ناموفق ترميم بيني كه بيني مو خيلي خراب كرد و واقعا اعتماد به نفسمو خيلي اورد پايين خانواده همسرم هيچوقت به روم نيوردن تا الان ،ولي ميدونم ايشون به روم مياره و شايد جلوي جمع هم بگه ،منم اصلا حاضر جواب نيستم،خجالتي م،از وقتي فهميدم قراره خواهر همسرم دعوت كنه همرو به خاطر اشتي ايشون حالم خيلي بده يه جورايي افسرده شدم 

باردارم هستم و ماه هشتم به اميد خدا داشتم فكر مي كردم بهانه بيارم نرم ولي همسرم نميذاره ميدونم گير ميده بريم 

نميدونم چي كار كنم حوصله شو ندارم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا پیش از مرگ😐

حالا انشالله که آدم شده بعد پنج سال

اگه نشده بود تو به یه ورت بگیر همه چیو و هرچی گف بگو خودم اینجوری دوست دارم😊

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

اگه چیزی گفت بگو عزیزم در عوض تو همونجوری که بودی موندی. هیچ تغییری هم تو اخلاقت ایجاد نشده شکر خدا. 

اینو با لبخند بگو و اگرم چیزی گفت فقط بخند

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی