2777
2789
چجوری عشقم ؟

یه تاپیک جدید بزن ادرس این تاپیکتو بذار توش

بگو بیاید تجربه هاتونو بگید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۲۹ سالمه از دی ۹۵ دیگه جلوگیری نکردم ولی نشده😥

آرزوووووم شده بچه. تو رو خدا برام دعا کنید.خواهش میکنم. نمیدونم خدا رو به کدوم نامش صدا بزنم که معجزش شامل حالم بشه.

به قول دوستمون ک گفت نصف عمرمون بر فنا😢

یه ساعتو نیم تایپ کردم نمیدونم چطوری غیب شد خلاصه ی حرفم این بود منم با شما موافقم اینده ی بچه م مهم ...

واقعا راس ميگى سرى كه درد نميكنه😂

يعنى ادم با دست خودش شرايط زندگيشو خيييلى سخت تر ميكنه

همش نگرانى استرس 

بعد خدايي نكرده يه اتفاقى براى بچه بيفته ادم چيكار كنه😐

اون موقه ادم نابود ميشه

واقعا راس ميگى سرى كه درد نميكنه😂 يعنى ادم با دست خودش شرايط زندگيشو خيييلى سخت تر ميكنه همش نگرا ...

موافقم عزیزم پستمو پاک کردم نمیدونم چرا دیدی چقدر دمدمی مزاجم 😢😢😢گفتم نکنه حرفم ناشکری باشه  

میشه برام دعا کنین😍😍😍
موافقم عزیزم پستمو پاک کردم نمیدونم چرا دیدی چقدر دمدمی مزاجم 😢😢😢گفتم نکنه حرفم ناشکری باشه   ...

ولى در كل نظر همسر خيلى مهمه 

ممكنه نظرت تغيير بكنه

ايشالله هرچي براتون خيره همون بشه عزيزم 🙏🏻😊 

در کل تو شرایط جامعه ی ما بچه دار شدن خودخواهیه

عزت و ثمره ی زندگی داشتن مزخرفترین بهانه ی ممکنه

حتی اگه اوضاع اقتصادی و عاطفیِ خانوادمون خوب باشه بچه ای که به دنیا میاد نیاز به جامعه و امنیت اجتماعی داره که از توان منِ مادر خارجه ، ما خودمون با دنیایِ محدودیت و عقده های خاصِ جهان سوم بزرگ شدیم چرا باید یه انسانِ دیگه رو وارد این شرایط بکنیم.

گمان نمیکنم درست باشه شما تعیین کنید بنده کی تاپیک رو ترک کنم بنده با استارتر هم عقیده هستیم و کاری ...

بحث با امثال شما بی فایده است، بدرود

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
٩٩ درصد اطرافيانمون هم ميگن بعدا پشيمون ميشيد  مگه ميشه زندگي بدون بچه  منم ديگه حوصله ب ...

دیدی من سعی کردم بگم خودم بچه نمیخوام جواب شنیدم با امثال نمیشه بحث کرد 

فکر کنم بحث یعنی اینکه میگفتم بله همین امشب اقدام میکنم 😁

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دیدی من سعی کردم بگم خودم بچه نمیخوام جواب شنیدم با امثال نمیشه بحث کرد  فکر کنم بحث یعنی اینک ...

😂😂اره واقعا

بايد ظاهرا گوش كنى فقط و بگي باشه بعد زندگيه خودتو كنى 🙄