2777
2789
کی گفته نمیتونن بچه داشته باشن؟ تو عصر تکنولوژی دیگه کسی نازا نیست، ظاهرا شما داری نظرتو بزور تو حلق ...

خانم بنده با شما نبودم ها در حقیقت با هیچ کاربر مشخصی نبودم 

معنای کامنتم هم برداشت شما نبود 

خواهش میکنم کامنت بنده رو اول درست بخونید بعد نظر بدید

گمان نمیکنم توی هیچ کامنتی بجز برای زندگی خودم و‌ تصمیم خودم حرفی زده باشم یا گفته باشم بچه دار شدن امکان ناپذیر هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیزم چقدر ناراحت شدم😔😔 ایشالا به زودی مشکلتون حل بشه و یه نی نی سالم و قشنگ خدا بهتون بده😘

قربونت برم عزیزم، ممنون از دعای خیرتون، انشاله به تمام آرزوهای قشنگت برسی

... و من به تو ایمان دارم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم بنده با شما نبودم ها در حقیقت با هیچ کاربر مشخصی نبودم  معنای کامنتم هم برداشت شما نبود&n ...

ولی من اینطور احساس کردم که دوسداری بقیه رو با خودت هماهنگ کنی شایدم اشتباه برداشت کردم

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
ولی من اینطور احساس کردم که دوسداری بقیه رو با خودت هماهنگ کنی شایدم اشتباه برداشت کردم

بقیه رو با تصمیم شخصی خودم هماهنگ کنم ؟

خیر 

فقط همونطور که به کسی که مادری رو انتخاب کرده نمیگم عمرت بر فناست دوست ندارم که کسی هم به من بگه عمرم بر فناست چون شبیه ایشون انتخاب نکرده ام ، صد البته این حرف رو شما به من نزده اید

مادری برای من یه امر مقدس هست ولی حس نمیکنم هر مقدسی رو آدم باید تجربه کنه

بقیه رو با تصمیم شخصی خودم هماهنگ کنم ؟ خیر  فقط همونطور که به کسی که مادری رو انتخاب کرده نم ...

کاری یا این بحثا ندارم، منظورم اینه که شما از اول هی کامنت گذاشتی برا تایید شدن یا به نظر دیگران ایراد گرفتن، شما میتونستی نظرتو بگی و بری ولی ........

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
کاری یا این بحثا ندارم، منظورم اینه که شما از اول هی کامنت گذاشتی برا تایید شدن یا به نظر دیگران ایر ...

گمان نمیکنم درست باشه شما تعیین کنید بنده کی تاپیک رو ترک کنم

بنده با استارتر هم عقیده هستیم و کاری هم به کسی که بچه داره و تصمیم خودشه ندارم  تاپیک هم برای افراد بالای سی سال هست که بچه نمیخوان

سر بلند باشید 

منم ٣٣ سالمه يازده ساله ازدواج كردم 

ماهم بچه نميخوايم 

اتفاقا امروز خيلى تو فكر بودم كه نكنه بعدا پشيمون شم 

به هيچ نتيجه اى نرسيدم 

من دوست داشتم اگه بچه داشته باشم براى آينده ى قشنگش برنامه ريزى كنم كه در حال حاضر هيچ اينده و احساس خوشبختى اى براى بچم نميبينم 

اره واقعا ممكنه بعدا احساس تنهايي كنم ولى بنظرم بچم مهمتره تا حس مادريه من كه مطمئنا خيلى قشنگ خواهد بود 

ولى الان كه تجربش نكردم براى همين احساس نميكنم چيزيو از دست دادم

از اول ازدواج با شوهرم ميگفتيم چند سال ديگه بچه دار ميشيم ولى روز به روز دورتر شديم از بچه دار شدن 

الان ديگه نميخوايم 

چون توانايي فراهم كردن زندگي اى كه تو نظرمه براى بچم ندارم 

از نظر من اگر بخواى خوشبخت كنى فرزندتو مطمئنا بايد بريد خارج از ايران زندگي كنيد 

من نه از نظر عاطفى ميتونم از خونوادم جدا بشم نه از نظر مالى تواناييشو دارم

براى همين الان حدود سه ساله كه ديگه قيدشو زديم

من ۲۸سالمه ۴ساله عروسی کردم ولی اصلا تا سه سال دیگم دوست ندارم بچه داشته باشم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

@بزسخنگو بیا تاپیکتو بروز کن 

تاپیک بزن ادرس اینجا رو بده بازم ببینن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟