2777
2789
عنوان

چندتا نکته درباره انتخاب اسم...

1988 بازدید | 16 پست

اینا بعضی نظرات شخصی تجربیات سخنان و گفته‌های دیگرانه...امیدوارم باعث رنجش کسی 

نشه...
من یه سایت معتبر نام اصیل ایرانی و یه کتاب معتبری هم دارم که همشون رو از الف تا ی رو مطالعه کردم اما بیشتر اسمایی که تو نی نی سایت گفته میشه و با عنوان فارسی رو بچه گذاشته میشه اصلا توی اون اسما نبود...واقعا این این اسما رو از کجا میارید و بعدم میگید فارسی یا ایرانی اصیله..مثلا اسمی مثل شارسین یا یچیزی تو همین مایه‌ها که یکی از دوستان دیدم که گفته‌ بودن و میگفن معنیش یعنی پادشاه مقدس ...اصلا اسم ایرانی نیس من نمیدونم اینا از کجا میان واقعا...
در مورد اسمای مذهبی هم بگم هر اسم عربی‌ای مذهبی نیس و هر کلمه‌ای که از تو قرآن پیدا میشه هم مذهبی نیس خب تکذبان و بقره هم تو قرآن اومده آیا اونا هم مذهبیه؟؟ اسمایی مثل اِسرا یسرا بشرا طاها یاسین(این دوتا معنی ندارن اصلا) عطا محیا ایلیاسین و.... اینا به هیچ عنوان مذهبی حساب نمیشه فقط عربیه...یا اسمایی مثل آیه و سوره که دیگه واقعا خوب نیستن...یا اینکه اسم نوه و نتیجه و شاگرد امامان مذهبی نیس..مثلا طرف اسم بچشو میخواس بذاره ستیلا چون اسم دختر امام کاظم(ع)بوده خب ما که از سرنوشت اون هیچی نمیدونیم چرا باید زمین و زمان رو بگردیم که مثلا اسم مذهبی جدید بذاریم برای بچه که اصلا اسم مذهبی جدید نداریم چون امام جدید نداربم...
در مورد آتنا هم اینو بگم خیلیا آتنا رو عربی و مذهبی میدونن چون که ثبت احوال هم یه معنی عربی براش گفته که غلطه...آتنا در عربی یه فعله و هیچ عربی اون رو بچش نمیذاره ما فامیل عرب داریم و واقعا خندش میگیره وقتی یکی میگه اسم دخترم اینه و مذهبیه...آتنا ریشه‌ی فرانسوی و یونانی داره به معنی مظهر هنر و اندیشه...من حتی یه سخنران رو هم دیدم که میگفت القاب ائمه هم مذهبی نیس..اسمی مثل حدیث و حدیثه و محدثه و ثارالله و اینا مذهبی نیس..

اسم مذهبی همون فاطمه و رقیه و قاسم و....ایناست نه اسامی دیگه...اسم کبری و اصغر و اکبر و صغری فقط صفته و مذهبی نیست.
واینکه اسمای ترکیبی هم به نظر من واقعا خوب نیست چون ۱.معنی درستی نداره(بجز بعضیاش که معنی همه هم ساختگیه) ۲.هرچقدر هم پدر ومادر اسمو کامل بگن و فامیل هم زور کنن که کامل بگن بازم یکی پیدا میشه که بچه رو نصفه صدا کنه...چون بچه بلاخره میخواد وارد اجتماع بشه...همسایمون اسم بچش محمدمهدی هست یکی میگه محمد یکی مهدی مادرش فقط کامل میگه باباش هم میگه مهدی...خب خوب نیس دیگه...
یا طرف اسم بچش فاطمه‌بهار بود میگف شوهرم ایرانی دوست داشت من مذهبی...بعد شوهرش به بچه میگف بهار مادرش فاطمه خب بچه گیج میشه..
۳.اسمای ترکیبی همینجوریش اصلا خوب نیس چه برسه ترکیب عربی و فارسی باهم که تازه مد شده و مزخرفه واقعا و اصلا درست نیس ترکیبش....مثل علی‌آرین محمدآریا محمدکیان امیرسام فاطمه‌هستی یاس‌زهرا فاطمه‌باران نازنین‌زهرا یاسمین‌رقیه و .....
۴. اسمای ترکیبی تکلیفش با خودش معلوم نیس..انگار پدر و مادر توافق نداشتن رو اسم گفتن دوتاشو بذاریم...مخصوصا عربی_فارسی که نتیجه‌ی اختلاف فرهنگی دو خانوادس...بچه هم قربانی این موضوع میشه..بیشتر کسایی که اسم ترکیبی دارن از اسمشون ناراضین...اسم ترکیبی فارسی فارسی هم مسخرس مثل یاس‌باران نازنین‌نرگس رزمریم
و ....
در آخر سعی کنیم اسم ایرانی برای بچه انتخاب کنیم و اگه مذهبی میخوایم واقعا مذهبی باشه  نه صرفا عربی همچنین به معنی اسم‌ها هم دقت کنیم..مثلا اَسما یعنی نام‌ها خب اسم نیس اینکه...
البته خب بنظر من اسم ایرانی بهترینه چون ما ایرانی هستیم و باید از فرهنگمون دفاع کنیم تا از بین نره...
اینم بگم اینکه میگن اسم ائمه بچه رو حفظ میکنه یا اون دنیا میره بهشت یا اگه اسم مذهبی نذاریم اون دنیا سردرگم میشه بچه یا میره جهنم خرافاتی بیش نیس همه چیز به تربیت بستگی داره...مثلا کسی که اسمش فاطمس و کلی خلاف میکنه با شفاعت حضرت فاطمه میره بهشت؟ یا کسی مثل من که اسم ایرانی داره بخاطر اسمش میره جهنم هرچند آدم خوبی باشه؟؟؟ول کنید اینارو...
با تشکر...💗
ببخشید طولانی شد...

💜Animals lover

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم کتاب وسایت معتبر رو بگو فرزندم

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
اسم کتاب وسایت معتبر رو بگو فرزندم

کتاب نام  و جشن‌های ایران باستان متاسفانه کتاب الان دست من نیست دادم به فامیلمون برای همین نویسنده رو نمیدونم ولی میام میگم...

سابت نام فارسی سرچ کنید میاد...از بقیه‌ی سایتا اطلاعاتش بیشتره برای همبن معتبرتره بنظرم...همه‌ی اسمای رو با ریشه‌ش گفته

💜Animals lover

عزیزم حرفات درست بود ولی در مورد آخر باید بگم که تو قیامت گاهی آخرین تیر یک نفر شفاعت اسمشه 

یعنی گاهی به خاطر شفاعت اسمش از جهنم رهایی پیدا میکنه نه این که هرکی اسم مذهبی داشت بره بهشت...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
کتاب نام  و جشن‌های ایران باستان متاسفانه کتاب الان دست من نیست دادم به فامیلمون برای همین نویس ...

مرسی🌷❤

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
عالی بود 👍👍👍 حالا میشه تو اون کتاب ببینی معنی الینا و ماهان اونجا چی هست؟

کتاب که دستم نیست...ولی تو سایتا دیدم که نوشته الینا یعنی نعمت برای ما عربی هم هست..

ماهان هم منسوب به ماه روشن و زیبا...

💜Animals lover

یچیزی رو یادم رفت که بگم اسمای مثل نگاه لبخند نیاز پناه راز دیار...که تازگیا مد شده میذارن رو بچه‌ها واقعا خوب نیس و خیلی مسخره میکنن بچه رو مثلا نگاه اونجا رو نگا...

یا خیلی چیزای بدتر که میتونم بگم..

این اسما درسته آواش قشنگه ولی واقعا بی معنیه و خیلی مورد تمسخر واقع میشه... 

💜Animals lover
2790
2778
2791
2779
2792