2777
2789
عنوان

دخترش مُرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 40 پست
نميدونم من خودم تا دوماه بعد از تصادف هنوز تو شوك بودم منتظر خونريزى داخلى بودم ولى گفتن خونريزى ندا ...

عزیزم..خداحفظت کنه..خداروشکرکه چیزیت نشده..ولی چیزی که هس همیشه ملکه ذهنته اون صحنه تصادفه

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اينو بابام هميشه برام ميخوند خدا من  به بابام برگردوند كه همه زندگيش منم وگرنه تصادف من خيلى خ ...

قدر لحظه لحظه زندگیتو بدون پس💖

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

عزیزم..خداحفظت کنه..خداروشکرکه چیزیت نشده..ولی چیزی که هس همیشه ملکه ذهنته اون صحنه تصادفه

من هيچى از تصادف يادم نمياد هيچى از صحنه تصادف همه رو فراموش كردم

از لحظه اى كه ديگه فرمون از دستم ول شد و ماشين شروع كرد معلق زدن ايربگم باز شد ( ايربگ باز ميشه داغه ) سريع دستمو گرفتم جلو صورتم گفتم يا ابولفضل (نميدونم چرا گفتم نه اعتقادى داشتم نه دارم ) بعدش ديگه چيزى يادم نمياد

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
شما هم همراهش برو عزیزم چند نفر باشین بهتره!نزار این بلا سر یه نفر دیگه هم بیاد

بابام نميذاره

بابام از شكايت و آگاهى اينا بدش مياد نميذاره من برم دنبالش همون موقع هم نذاشت، گفت ميرى شكايت كنى ٤تا پرونده هم ميكنن تو پاچت مياى

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
قدر لحظه لحظه زندگیتو بدون پس💖

😭😭😭 برات صلوات فرستادم

وای نمیدونم چراکشور مااینطوریه تویه نقطه حادثه خیزتااتفاقی نیوفته درست نمیکنن..توی شهرمایه روستای ییلاقی داره جاده یکطرفه زدن یه چندکیلومتری نزدیک شهر میرسه به یه میدان..میدانش خیلی تاریک شب نزدیک پیچم هست..عیدنوروز مسافراومده بودن فک نمیکرده فلکه جلوش باشه سرعتشم زیادبوده خورده به بلوار چپ کرده پرت شده توی میدان..درجاخودراننده وخانومش ویه بچه ش کشته شدن فقط ازون چهارنفریه فرزندشون زنده موند طفلک..تاچندوقت توی شوک بودم دیده بودم دقیق همون شب شهرداری واداره بعدحادثه که جان۳نفرگرفته شدیه تکونی به خودشون دادن اومدن برق کشی کردن دور میدانو😢

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من هيچى از تصادف يادم نمياد هيچى از صحنه تصادف همه رو فراموش كردم از لحظه اى كه ديگه فرمون از دستم ...

عزیزم خیلیاهمین یاابوالفضل نجاتشون داده..دستای بریده ی عباس وخدا توروبخشیده به پدرومادرت

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من هيچكار خوبى نكردم به نظرم بابا مامانم ادماى خوبين وگرنه من ميمردم و تموم ولى بابام ميشد مثل باباى ...

مرگ که فقط برای آدمای بد نیست عزیزم.شما عمر در دنیا داشتین و اون بنده خدا تقدیرش چنین مرگی در چنین تاریخی بوده.هیچ ربطی هم به کار خوب شما یا پدرتون نداره قطعا.خدا فقط صبر بده به خونوادش تا بتونن تحمل کنن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍