2777
2789
عنوان

دخترش مُرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط با خودت این جملرو تکرار کن که تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته 

خدا اون دختر خانمو بیامرزه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
یه جایی یه کار نوب کردی خدا جوابتو داده گلم،خدا بیامرزه و به خانوادش صبر بده گلم

من هيچكار خوبى نكردم به نظرم بابا مامانم ادماى خوبين وگرنه من ميمردم و تموم ولى بابام ميشد مثل باباى دختره

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
عزیزم روحیتوازدست نده..عمردست خداست..عمرت به دنیابوده هنوز که زنده ای گلم..ان شاءالله همیشه سلامت با ...

٢٠ سالش بوده

اره اون راننده بوده

تو تصادف منم خودم راننده بودم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
من هيچكار خوبى نكردم به نظرم بابا مامانم ادماى خوبين وگرنه من ميمردم و تموم ولى بابام ميشد مثل باباى ...

خیلی وقتا یکارخوب کوچیکی انجام میدیم هیچوقت به چشم نمیاد..خدا اگاهه عزیزم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
فردا برو شهرداری!

باباى دختره پيگيره

ما پيگيرى نكرديم

اخه خدارحمتش کنه کجا تصادف کرده؟

شيراز

خیلی وقتا یکارخوب کوچیکی انجام میدیم هیچوقت به چشم نمیاد..خدا اگاهه عزیزم

نميدونم من خودم تا دوماه بعد از تصادف هنوز تو شوك بودم منتظر خونريزى داخلى بودم ولى گفتن خونريزى ندارى

درون شهربوده یا جاده؟خیلی سخته..خداصبربده به پدرومادرش

جاده...

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

اينو بابام هميشه برام ميخوند

خدا من  به بابام برگردوند كه همه زندگيش منم وگرنه تصادف من خيلى خيلى وحشتناك تر بود