2777
2789
عنوان

دخترش مُرد 😭😭😭

1032 بازدید | 40 پست

همينطور دارم گريه ميكنم، من انقدر حساس نبودم نميدونم شايد چون قبل پريوديمه اينجورى نميتونم خودمو اروم كنم، دختر ٢٠ ساله ى همكار مامانم، همونجا كه من ٣سال پيش تصادف كردم تازه سرعتش كمتر از سرعت من، همونجورى تصادف كرده، ولى من فقط مچم شكست و صورتم سوخت اون مُرد، صداى باباشو كه شنيدم ميگفت دختر ٢٠ سالم پرپر شد كه دختر ٢٠ سالمو برميگردونه  يه لحظه حس كردم صداى بابامو همون شب اگه خدا بهم رحم نميكرد همش انگار بابام جلو چشممه، موقع كه من تصادف كردم همه گفتن راننده مرده ولى من فقط چند دقيقه بيهوش شدم همين حتى ازم خون نيومده بود، باورم نميشه حالم بده چرا انقدر ضعيف و حساس شدم 😭😭😭 بغض تو صداى باباشو ميشنيدم همش حس ميكنم برگشتم عقب صداى بابامه من مُردم جاى دختره 😭😭 اخه من با سرعت ٢برابر همونجا همونجورى زدم چپ كردم اون حتى چپم نكرده بود 😭😭 

چم شده خدا

دليل تصادف جفتمونم يه مانع هست كه زدن وسط دو راهى كه تو شب معلوم نيست 

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

همسن منم بود دختره 😭

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روحیتوازدست نده..عمردست خداست..عمرت به دنیابوده هنوز که زنده ای گلم..ان شاءالله همیشه سلامت باشی بدنبینی توزندگیت..اون خانوم۳۰ساله هم خدابیامرزتش..روحش شاد..خودش راننده بوده؟؟

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆