2789
عنوان

حق با كيه

194 بازدید | 21 پست

خانواده شوهرم با من قهرن و مشكل دارن 

منم هنوز تو عقدم 

مراسم نداشتم قرار بوده عروسي بگيريم 

الان اگه اينا نخوان با من اشتي كنن مراسم هم نميگيريم

از اون ور مامانم ميگه اگه نه مراسم داشته باشي نه كسي باشه جهاز نميديم بهت 😕

حق با مادرت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستمم خانواده ی دوماد باش قهر بودن ولی خانواده ی عروس خودشون گفتن ما دخترمونو همینطوری رد نمیکنیم واسش خودشون ی عروسی خوب گرفتن ولی متاسفانه الان دارن طلاق میگیرن بعد ی سال زندگی مشترک

هِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ﴿۴۹﴾أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ ﴿۵۰﴾و خداوند مالک زمان و آسمان است  و هرچه را بخواهد می آفریند به هرکس بخواهد دختر میدهد به هرکس بخواهد پسر یا پسران و دختران را با هم به آنان میدهد به هر کس را بخواهد نازا میکند یقینا او دانا و تواناست
يعني خانواده عروس عروسي گرفتن چه جالب

ماهم رسم داریم ی عروسی بابای عروس میگره یکی دوماد.

من عروسی ک بابام گرف ۱۰۰۰ نفر شام داد تالار مفصللل.

شمام ب بابات بگو شاید تونسنت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
يعني خانواده عروس عروسي گرفتن چه جالب

آره ولی خب دوماد هم از نظر مالی اون کاری ک در حالت عادی باید میکرد رو کرد ی مقدار خرج عروسی با داماده اگ اشتباه نکنم نصفش

هِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ﴿۴۹﴾أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ ﴿۵۰﴾و خداوند مالک زمان و آسمان است  و هرچه را بخواهد می آفریند به هرکس بخواهد دختر میدهد به هرکس بخواهد پسر یا پسران و دختران را با هم به آنان میدهد به هر کس را بخواهد نازا میکند یقینا او دانا و تواناست
ماهم رسم داریم ی عروسی بابای عروس میگره یکی دوماد. من عروسی ک بابام گرف ۱۰۰۰ نفر شام داد تالار مفصل ...

ما قبلا اینجوری بودیم الان چن سالی هست ک دو خانواده با هم تو ی تالار جشن میگیرن اگ هم فامیل باشن ک مهمونا رو بین خودشون تقسیم میکنن ک مشکلی پیش نیاد

كجا هستين شما ؟ 

استان فارس نورآباد ممسنی

ما قبلا اینجوری بودیم الان چن سالی هست ک دو خانواده با هم تو ی تالار جشن میگیرن اگ هم فامیل باشن ک م ...

من اینطوری جدا جدا دوس دارم. خصوصا ک ما دوتاشهر با فاصله ی دوریم .