2821
2789

ماکارونی

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
ابگوشت

تو این گرما😣

زمستون میچسبه به شرطی که بارونم بیاد😁

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ته چین.قرمه سبزی.خورشت ماست.قیمه.مرغ شکم پور.زرشک پلو و دسر هم ژله . ژله بستنی.کیک بستنی.کارملا

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
مگه عروسیه

😂😂😂مامان جونم نامزدمو خانوادش و  خالم و داییامو و مامانم اینا رو دعوت کرده

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

منم هیچی درست نکردم. صبحونه هم نخوردم. .اصلا هیچی خوشم نمیاد درست کنم از موقعی ک ک باردار شدم بشدت تنبلی میکنم شوهرم حرص یخوره😂😂😂😂

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش