2777
2789
عنوان

روغن خراطین حجم دهنده اندامها

| مشاهده متن کامل بحث + 38561 بازدید | 54 پست
این ۵۰تومن  هرشب  چن قطرع میزدم کف دستام بعد به سه روش گونه هامو ماساژ میدادم خوب شده بود ...

سلام عزیزم خوبی..

منم دنبال خراطین اصلم..

این اصلش نیس منم همینو دارم ۳۰ خریدم واسه با سن استفاده میکردم اصلا نتیجع ای نگرفتم بقیشو نگه داشتم ولی مزخرفه...

دوسداشتی برو تاپیک خراطین زدم عکس گذاشتم..

شما واقعا از این نتیجه گرفتین؟؟؟

سلام عزیزم خوبی.. منم دنبال خراطین اصلم.. این اصلش نیس منم همینو دارم ۳۰ خریدم واسه با سن استفاده ...

سلام من سه ماه کامل نزدم  تانصفه زدم بعد جوشای ریز میزدم صورتم ترسیدم جاشون نره دیگه نزدم حدود ۳۰-۲۰درصد تاثیرداشت فقد خط گونه درست شد😑

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من سینه هام کوچیک بود برای بزرگ کردنش از یه شرکتی روغن خراطین خریدم خیلی عااالی بود هم اصل بود هم خالص.شماره شرکتو میذارم دوست داشتید میتونید از این شرکت خریداری کنید.

09120750932

09120132883

سلام دوستان ببینید روغن خراطین توی یه دمای خاص فعال میشه باید محلی که روغن زدین رو گرم کنین تا روغن فعال شه وتاثیر بزاره من خواهرم استفاده کرد وخوب شد ولی بعد یه مدت که استفاده نکرد اثرش رفت

سلام من شهرستان هستم ولی روغن خراطین اصلی که مطمعنم ازش و خودم و خانومم ازش استفاده کردیم و جواب گرفتیم سراغ دارم . ولی خیلی گرونه نمیدونم پنجاه سی سی یا شصت سی سی گرفتم ۳۴۰ هزارتومن . اگ کسی خواست میتونم از اینجا براش بخرم و ارسال کنم بدون هیچ پول اضافی فقط بخاطر اینکه خودم و خانومم زیاد رو این قضیه عصبی شدیم نمیخوام کس دیگه هم اذیت بشه. اگه کسی مایل ب خرید روغن اصلیش بود به این شماره 09208072004  فقط تو روبیکا پیام بده تا هم راهنماییتون کنم و هم اگ خواستین بخرین آدرس و شماره طرف رو بدم بهتون 😘❤️

کرم پف کننده و گونه گذاری 💯 اورجینال

لیفتینگ و فرم دهی به گونه

نرم و جوان کننده پوست

رفع گودی صورت

شفاف و روشن کننده پوست

بدون هیچ گونه عوارض جانبی

محصولی از طب سنتی ایران

تماس :

09367461816

سلام من از سایت رومارن روغن خراطین اصل گرفتم خیلی راضیم از کیفیت و غلظت روغنش . من برای چاق شدن صورت و حجم دهی به گونه و لبم از روغن خراطین رومارن استفاده کردم و از نتیجش خیلی راضیم . گفتم به شمام بگم . اینم آدرس سایتش 

https://romaran.ir/product/earthworm-oil/