ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام من سینه هام کوچیک بود برای بزرگ کردنش از یه شرکتی روغن خراطین خریدم خیلی عااالی بود هم اصل بود هم خالص.شماره شرکتو میذارم دوست داشتید میتونید از این شرکت خریداری کنید.
سلام دوستان ببینید روغن خراطین توی یه دمای خاص فعال میشه باید محلی که روغن زدین رو گرم کنین تا روغن فعال شه وتاثیر بزاره من خواهرم استفاده کرد وخوب شد ولی بعد یه مدت که استفاده نکرد اثرش رفت
سلام من شهرستان هستم ولی روغن خراطین اصلی که مطمعنم ازش و خودم و خانومم ازش استفاده کردیم و جواب گرفتیم سراغ دارم . ولی خیلی گرونه نمیدونم پنجاه سی سی یا شصت سی سی گرفتم ۳۴۰ هزارتومن . اگ کسی خواست میتونم از اینجا براش بخرم و ارسال کنم بدون هیچ پول اضافی فقط بخاطر اینکه خودم و خانومم زیاد رو این قضیه عصبی شدیم نمیخوام کس دیگه هم اذیت بشه. اگه کسی مایل ب خرید روغن اصلیش بود به این شماره 09208072004 فقط تو روبیکا پیام بده تا هم راهنماییتون کنم و هم اگ خواستین بخرین آدرس و شماره طرف رو بدم بهتون 😘❤️
سلام من از سایت رومارن روغن خراطین اصل گرفتم خیلی راضیم از کیفیت و غلظت روغنش . من برای چاق شدن صورت و حجم دهی به گونه و لبم از روغن خراطین رومارن استفاده کردم و از نتیجش خیلی راضیم . گفتم به شمام بگم . اینم آدرس سایتش