2777
2789
عنوان

روغن خراطین حجم دهنده اندامها

| مشاهده متن کامل بحث + 38598 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این طبیعیه طبیعیه و خالص 

خواهرم فقط به اینستا بسنده نکن اون فقط میخواد محصولشو بفروشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
این کرم خاکیه ؟ 😖😖😖

آره عزیز منکه هی میگم

خب باشه مهم نتیجه گیری هست که واقعا اگه اصل باشه نتیجه میده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
حالا به هر حال من که سفارش دادم ۶۰ گرمیشو ۱۱۰ تومن ایشالله که تاثیر بزاره 

امیدوارم ولی خریدی بیرون ارزونترم هست به امید خدا نتیجه گرفتی بسته بعدی بیرون بگرد عطاری ها پر هستن البته طرف درست کار باشه

این کرم خاکی هست اینا میخوان کلاس کاریشون بره بالا کرم خاکی ندیدی؟؟ بعدم تو سایتهای معتبر فروش به ...

نه آخه به بیمارای ام اس و سرطانی روغن رایگان اهدا میکنه بنده خدا .من رو این حساب فهمیدم طرف حلال و حروم حالیشه سر آدمو کلاه نمیزاره 

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 

این ۵۰تومن 

هرشب  چن قطرع میزدم کف دستام بعد به سه روش گونه هامو ماساژ میدادم خوب شده بود تو یع ماه اگه قطع نمیکردم کامل نتیجه میگرفتم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
امیدوارم ولی خریدی بیرون ارزونترم هست به امید خدا نتیجه گرفتی بسته بعدی بیرون بگرد عطاری ها پر هستن ...

سفارش دادم قراره فردا بفرسته پنجشنبه میرسه دستم هنوزم وقت دارم کنسلش کنم تا نفرستاده 

این ۵۰تومن  هرشب  چن قطرع میزدم کف دستام بعد به سه روش گونه هامو ماساژ میدادم خوب شده بود ...

خوب ادامه بده همراه با کاسنی 

این ۵۰تومن  هرشب  چن قطرع میزدم کف دستام بعد به سه روش گونه هامو ماساژ میدادم خوب شده بود ...

اونوقت من از کجا بفهمم طبع بدنم گرمه یا سرده 

اونوقت من از کجا بفهمم طبع بدنم گرمه یا سرده 

بزنی هر جا که بزنی جوش میزنی

از کرم خاکی ن   از کرم خراطین  عکسشو بزن نت میاره

از کرم خاکی میگیرن یه نوع کرم خاکی

تا حالا کرم خاکی ندیدین؟؟

نه آخه به بیمارای ام اس و سرطانی روغن رایگان اهدا میکنه بنده خدا .من رو این حساب فهمیدم طرف حلال و ح ...

نمی دونم والا ولی داره گرون میده 60میل نهایت باشه 80نه صدو ده 

یه تو نت سرچ کن دیجی کالام گرون فروشه ولی قیمتاشو ببین سایتای دیگه ام هست

امروز یه سایتی هست اسم دقیقشو یادم نیس ولی توش امروز داره سایت معتبری هست

برای تپل تر شدن گونه هام دوتا از این روغن استفاده کردم  خیلی خوب جواب داد گوگوری مگوری شدم

https://nikkharid.com/493-روغن-خراطین-ویژه-بانوان.html

زندگی به زیبایی تک در ختی است در چمنزار که چشمه ای بس زیبا و زلال در زیر آن قرار دارد اما برای دیدن این زیبایی باید چشم بینا داشته باشی