2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای سبزواری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 30403 بازدید | 2726 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما کسی اینجا هست ک رفته باشه پیش دکتر سنائی و نتیجه گرفته باشه؟؟؟؟

من برا سقطم پیشش میرفتم الان دخترم ۴۳ روزه اس😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سلام دوستان کسی متخصص تغذیه خوب میشناسه معرفی کنه 

دکتر امیر سمیع زاده خوبه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

کلی دارومیخورددیگ عزیزم ب دلت بدراه نده..اگ دوس داشتی بیا گروه نی نی پلاس اونحا خیلیاهستن ک شوهرشون ...

سلام خوبید من اتفاقی این تاپیک رو دیدم و تا ۳۶ صفحه خوندم که شما دنبال کارای ای وی ای بودید ک پ س ر بیارید چون تعداد صفحات بالا بود دیکه بقیه رو نشد بخونم و اوندم صفحات اخر دیدم که بچه اوردید و دختره  میخواستم ببینم با ای وی ای بود یا نه چون رژیمم داشتید برام سوال پیش اومد میشه بگید اگه فضولی نمیشه؟

سلام خوبید من اتفاقی این تاپیک رو دیدم و تا ۳۶ صفحه خوندم که شما دنبال کارای ای وی ای بودید ک پ س ر ...

سلام عزیزم این چ حرفیه...من آی یوآی انجام دادم دوبار هردوبارمنفی شد..بارژیم سفت و سخت اقدام کردم ک دخترشد عزیزم...یه مشکل برام پیش اومد نتونستم برم براآی وی اف ..شما چن تابچه دارین؟سبزواری هستین دیگ؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام عزیزم من پنج ماهه اقدامم و باردار نشدم بنظرت پیش کدوم دکتر تو سبزوار برم که خوب باشه ؟

سلام عزیزم 🥰

من خودم پیش ماما خاتمی تو نقاب رفتم دقیقا ماه بعد از مصرف داروهاش باردار شدم با اینکه تنبلی تخمدان شدید داشتم

دکتر سنایی هم خوبه

سلام عزیزم 🥰 من خودم پیش ماما خاتمی تو نقاب رفتم دقیقا ماه بعد از مصرف داروهاش باردار شدم با اینکه ...

مرسی گلم میشه ادرس و شماره ماما رو بهم بدی خیلی ممنون من سوال زیاد دارم چجوری باهات در ارتباط باشم تلگرامی واتساپی اگه امکانش هست خیلی ممنون میشم ازت

سلام عزیزم 🥰 من خودم پیش ماما خاتمی تو نقاب رفتم دقیقا ماه بعد از مصرف داروهاش باردار شدم با اینکه ...

عزیزم من چن روز قبل پیش مونا جعفریان رفتم خیلی مطبش شلوغ بود و مریض ها رو چن تایی می‌فرستاد داخل و سریع برای من سونو و برای شوشو از اسپرم نوشت نمی‌دونم باید چیکار کنم 

عزیزم من چن روز قبل پیش مونا جعفریان رفتم خیلی مطبش شلوغ بود و مریض ها رو چن تایی می‌فرستاد داخل و س ...

آزمایشتو انجام بده عزیزم برو به این ماما که میگم نشون بده

یه گروه تو نی نی پلاس داریم سبزواری ها دوست دارید نصب کنید برنامه رو ای دی اونو بدین 😘

سلام خوشگل خانما ی کمکی میخواستم آدرس یه روانشناس خوب میخواستم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇