2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای سبزواری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 30382 بازدید | 2726 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه عزیزم دستگاه هاش قدیمیه احمد آبادی از همه پیشرفته تره 

پس چرا اینقدر کروجی رو تعریف می کنن .؟البته من پیش عامری رفتم چون اخلاقشون خوبه و توضیح میدن.ولی جاهای دیگه مثل کروجی  رفتم اصلا حوصله ندارن 

پس چرا اینقدر کروجی رو تعریف می کنن .؟البته من پیش عامری رفتم چون اخلاقشون خوبه و توضیح میدن.ولی جاه ...

کروجی تا قبل احمد آبادی خیلی ب نام بود الان احمد آبادی دستگاهاش جدیده... 

فقط بدی احمد آبادی اینه اکو قلب جنین نداره، من رفتم جای کروجی ک بقول شما اصلا حوصله نداره... 

دکتر جعفریان اصلا عامری رو قبول نداره... دکتر ژنتیکی ک میرفتم پیشش هم تاکید داش فقط برم جای احمد آبادی... 

پس چرا تو گوگل زدم ادرسشو تو بلوار توحیدشهر زده .منکه تو بلوار توحیدشهر مرکز سونوگرافی ندیدم!!!!

نه گلم جاش عوض شده اوایل تو بیمارستان واسعی بوده. الان تو زیر زمین اون ساختمان پزشکانیه ک تو خیابون فرمونداریه.. میدونی کجا رو میگم؟ 

پس چرا تو گوگل زدم ادرسشو تو بلوار توحیدشهر زده .منکه تو بلوار توحیدشهر مرکز سونوگرافی ندیدم!!!!

زیر زمین هس مطبش... 

بهتر بخام آدرس بدم جای فروشگاه رفاه ی ساختمان پزشکان هس طبقه همکف آزمایشگاهه زیر زمین سونوگرافی...