2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای سبزواری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 30403 بازدید | 2726 پست
ای خدا چشاشو😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه سایه پدر مادرش بالا سرش ولی معلومه شیطون میشه ها چهار روز دیگه ...

سلامت باشی گلم

اره خب اینم هست ولی الان بخاطر رفلاکسش درگیرم فقط میگم کی بزرگ بشه بچم اینقد دلپیچه نداشته باشه اینقد میپیچه به خودش از دلدرد که گریه ام میگیره دیگه یه خواب راحت نداره

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ای جانم خدا حفظش کنه برای گوش درد بارهنگ خوبه و روغن گل بنفشه

ممنون گلم همچنین بچه شمارو 

روغن های اینارو بگیرم و بزنم دور گوش؟ هم موهای دور گوشش رو میکشه هم موهای بالای سرش رو.یکی دوبارم ک سرشو دست کشیدم تا دستم رسید به اون قسمت ک نرمه یهو عین برق گرفته ها سرشو چرخوند و نفسشو یهو داد بیرون 

صبح تا شب شاید بتونم فقط یخرده بیکار بشینم یا شیر میدم یاراه میبرم و اروغ میگیرم یا یسره دارم پاهاشو ورزش میدم حالت دوچرخه نمیدونم من حساس بودم روش و این بچه اینقد پر درد شده یا کلا همینجوریه وگرنه خالم بچه هاشو میندازه اونور خودشون خیلیم سالم و خوب بزرگ میشن یه دردم ندارن خداروشکر اونوقت منکه اینقد بهش میرسم اینهمه درد داره دیشب تا صبح داشتم حوله گرم میکردم میذاشتم رو شکمش که دلدرش اروم بشه اون یکی خالم بچش رفلاکس شدید داشت اصلا نبرد دکتر هرررر چیزی ام میخورد بچش پَرشی بالا میاورد ولی اصلا رعایت نمیکرد و یسره میدیدی لواشک و تخمه و تخم مرغ و ماست و شیر میخوره نمیدونم چجور پس این بچه هیچیش نمیشد اونوقت من دیشب فقط یه لقمه تخم مرغ خودم و یه هفته پیشم یذره لواشک خونگی این ازاون موقع خواب نذاشته برام 

شرمنده کلی حرف زدما  

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش اومدی هم شهری پسرای سبزواریم پس از نی نی سایت سر درآوردن

اره دیگه چ کنیم..

بگرد برام ی دختر خوب پیدا کن همشهری.

مرد را دردی اگر باشد خوش است..درد بی درمان علاجش آتش است..
بخاطر موقعیت کاری همسرم اینجا بازار خوب نیس قرار بیایم شهرستان مشهد حالاهرجا باشه گفتم سبزوار شاید خ ...

فک کن مشهد کار بده اینجا چجوریه... البته خدا رو چه دیدی شاید اینجا قله پرتابش باشه.. اما یکم شهر خسته کننده

خخخخ شماآقایون سبزوارک زیادی فعالین😁😁😁😁

شما اهل کجایید؟؟ من از اون استند بای ها هستم 😊😊 

شمام اگه دختر خوب دور برتو معرفی کنید ازدواج کنیم راحت بشیم.

شما اهل کجایید؟؟ من از اون استند بای ها هستم 😊😊  شمام اگه دختر خوب دور برتو معرفی کنید ازدوا ...

بااجازه سبزوار..والا همه همینومیگن😒

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

بااجازه سبزوار..والا همه همینومیگن😒

ای باوا همشهری عزیز مو که بری دختر بیزی نموخوم. بری ازدواج موخوم بازم مرسی اصلا ولش خادوم ب ننم موگوم پیدا کنه😐

ای باوا همشهری عزیز مو که بری دختر بیزی نموخوم. بری ازدواج موخوم بازم مرسی اصلا ولش خادوم ب ننم موگو ...

آفرین این راهشه...ن اینک تومجازی دنبال بگردی پسرخووووب....ننه ت بهتره عریسشه انتوخاب کنه

ای باوا همشهری عزیز مو که بری دختر بیزی نموخوم. بری ازدواج موخوم بازم مرسی اصلا ولش خادوم ب ننم موگو ...

دلیل درخاستتونفهمیدم😒😒😒😒😒

بانوجون ماشااله هزارماشالله چقد بزرگ شده فسقلی😍😍😍😍😍😍😍😍ازطرف من او لپاشوببوس

مرسی عزیز دلم

اون بزرگ شده خودم اندازه ی نخود شدم😐

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ممنون گلم همچنین بچه شمارو  روغن های اینارو بگیرم و بزنم دور گوش؟ هم موهای دور گوشش رو میکشه ه ...

دختر من الان ۳ماه و ۱۰ روزشه 

بارهنگ رو تو آب جوش میریزی صبر میکنی ولرم شد با قطره چکون میدی بخوره

گل بنفشه هم باید بجوشونی و صاف کنی بدی بخوره

دختر من با بارهنگ سریع گوش دردش خوب میشد ولی متاسفانه یبوست میگرفت، شما امتحان کن ببین واکنشش چیه

دختر منم مدام گوش چپ خودشو با دستش پنجه میکنه ولی چند بار دکتر معاینه کرده و مشکلی نبوده، ولی یکی دوبار گوش درد داشت خیلی بی قرار بود و به محض اینکه دستمو به گوشش میمالیدم شروع به جیغ زدن میکرد

منظورم اینه که اگر درد و بی قراری نداره و فقط گوششو دست میزنه احتمال درد داشتنش کم هست.

برای دل درد دارو نمیدی؟ قطره ی کولیکز و شربت اهورا نی نی خیلی خوبه

یه ذره نبات داغ رقیق شده هم برای دل درد عالیه

اره دیگه چ کنیم.. بگرد برام ی دختر خوب پیدا کن همشهری.

خب آخه معرفی هم کنیم با خودتون فکر میکنید حتما رو دستشون مونده و فلان😐

من خواهر شوهرم مجرده و چون باهاشون زندگی کردم تاییدش میکنم از هر نظر ولی نمیدونم چطور دختری درنظر دارید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792