2777
2789
عنوان

قعر حقارت 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست
بالاخره زمان همه چیز رو تغییر میده آدم باید بتونه با تغییرات خودش رو هماهنگ کنه 

بله 

نمیفهمم چرا فقط عده ای از وضع حاضر شکوه و شکایت میکنند. با تلاش میشه به جایگاهی رسید که گذشته ادم از خاطر خود ادم حتی پاک بشه. فقط کافیه خودمون رو دست کم نگیریم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از نظر تحصیلی و درس خودمو حقیر کردم البته لیسانس مهندسی دارم ولی خب

بنظرم تو فقط اعتماد بنفس نداری 😐😐😐😐😐

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
خب پس تا اینجا هشتاد درصد حقارتت الکیه و خودت داری خودتو عذاب میدی تخصص مهارت یا تحصیلاتت چی هست&nbs ...

نه ، می بینم طرف دکتره یا فلانی اینقدر موفقه ، افسرده میشم 

البته حسادت نیست، خودخوریه 

مثلا سال پیش ارشد دادم ولی بازم چون تو غم و ناراحتی بودم گند زدم ولی بقیه دوستام‌ موفق شدن 

خجالت میکشم پیششون

۲۵  مهندسی نقشه برداری

یه چیز بهت بگم

ببین رشته خوب فقط اون چیزي که عام مردم میگن نیست

تو توي هر رشته اي میتوني تاپ باشي اگه خودت بخواي

تا اینجا این برات پیش اومده از این به بعد رو خودت بساز

برو تا مقاطع بالاتر 

ادامه تحصیل بده خوب تلاش کن مطمئن باش موفق میشي

فقط قبلش خودت رو باور داشته باش

و اینکه همه ي ادما نباید پزشك و.. بشن تا موفق به حساب بیان

تو فقط 25 سالته 😍

بنظرم تو فقط اعتماد بنفس نداری 😐😐😐😐😐

سال پیش ارشد دادم، البته خیلی تو فاز غم بودم و خوب نخوندم و رتبه م جالب نشد

ولی دوستام خیلی خوب شدن

خجالت میکشم پیششون 

باز خنگ بودم درد نداشتم ، تنبلی و غم و غم منو فلج کرده

بله  نمیفهمم چرا فقط عده ای از وضع حاضر شکوه و شکایت میکنند. با تلاش میشه به جایگاهی رسید که گ ...

دقیقا

من یکی رو میشناسم تو اوج روابط جنس ی و این چیزا بود

خودش خواست خدا هم کمکش کرد گذاشت کنار .الان خیلی دوست داشتنی و خانوم شده

کسایی که نمیشناسنش عمراااا حدس نمیزنن قبلا چطوری بوده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
سال پیش ارشد دادم، البته خیلی تو فاز غم بودم و خوب نخوندم و رتبه م جالب نشد ولی دوستام خیلی خوب ...

چرا غمگینی اخه؟؟؟

این میزان از اندوه و یاس ریشه در چی داره؟؟

دنیا پر است از انسان های به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که می شوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت می دهد ... 
بهرحال پزه دیگه  من که شدیدا احساس حقارت می کنم

عزیزجان خواهرانه بهت میگم اگه واقعا هدفت از مدرک گرفتن از بهترین دانشگاه با مقطع عالی اینه که بخوای پز بدی فقط، نخون عزیزم... به والله هدف از درس خوندن خدمت به جامعه و پیشرفت خود ادم هست. این افکار جامعه اکادمیکی رو به زوال میکشه

بهرحال پزه دیگه  من که شدیدا احساس حقارت می کنم

الان ما خواجه نصیر هم داشتیم متقاضی کار تو مصاحبه رد شده اما از دانشگاه پایین واقعا دانشش خوب بود . ما هم قبولش کردیم

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
بله  نمیفهمم چرا فقط عده ای از وضع حاضر شکوه و شکایت میکنند. با تلاش میشه به جایگاهی رسید که گ ...

موافقم 

منتهی از طرفی دو جنبه داره 

مثلا فک کنید شما بخواین یه گرایشی تو ارشد بخونین که دوسش دارین ولی از نظر بقیه چرته 

خب 

اگه هم در گذشته افتضاح بودین ، الانم با خوندن اون گرایش ارشد دست کم گرفته میشین حتی اگه تاپ بشین توش 

مگه این که گرایش های سنگین تر بخونم و‌توش موفق شم که از طرفی اون گرایش هارو‌دوست ندارم 

کلا موندم