2777
2789
عنوان

قعر حقارت 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست
عزیزجان خواهرانه بهت میگم اگه واقعا هدفت از مدرک گرفتن از بهترین دانشگاه با مقطع عالی اینه که بخوای ...

حرفم هم از این بابت هست :

من خودم صنعتی شریف درس خوندم. کم نیستن افرادی که به زور و اجبار خانواده اومدن اینجا. که پز بچه شون رو به عالم و ادم بدن... بعد بچه بیچاره داره مشت مشت قرص اعصاب میخوره و از رشته ای که میخونه متنفره....

اگه درسی میخونی، سعی کن از خوندنش لذت ببری فقط... هرکاری رو برای دل خودت انجام بده نه بقیه... تو هرکاری کنی، بقیه بالاخره یه حرفی دارن بزنن که بخوای بابتش ناراحت و شرمنده بشی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته بگم من مهارتهای دیگه دارم  موسیقی و هنر و خیاطی و غیره  و خب  از درسم ...

دیگر دوره درسو مدرک تمام شده . شما PHD هکم باشی وقتی متونی مشکلی رو حل کنی بخش خصوصی میگه به سلامت . ممنون از ملاقات شما . شما ببین چی دوست داری . 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
حرفم هم از این بابت هست : من خودم صنعتی شریف درس خوندم. کم نیستن افرادی که به زور و اجبار خانواده ا ...

راست میگی

اتفاقا همکلاسیای پسرم همششش می گفتن برو دنبال علاقت 

من هنر و موسیقیم عالیه

همش میگن تو حیفی ، چرا هنر نرفتی 

موافقم  منتهی از طرفی دو جنبه داره  مثلا فک کنید شما بخواین یه گرایشی تو ارشد بخون ...

با نظر بقیه چکار داری عزیزم؟

چرا اینقدر مهم هستن افراد تو تصمیم گیریت؟ 

به حرف بقیه منو و شما بخوایم زندگی کنیم، خیلی ها چشم دیدن ما رو ندارن و میخوان بیمیریم. منو شما بخاطر نظر بقیه باید خودمون رو بکشیم؟

عزیزم، تصمیمی که میگیری فقط و فقط برپایه لذت .و ارامش خودت باشه نه یه مشت بیکاری که زوم کردن رو زندگی بقیه زندگی خودشون رو فلاکت برداشته

با نظر بقیه چکار داری عزیزم؟ چرا اینقدر مهم هستن افراد تو تصمیم گیریت؟  به حرف بقیه منو و شما ...

موافقم 

راست میگه

شاید چون من همش می خوام خفن به نظر برسم! و همه رو راضی نگه دارم خودمو فراموش کردم 

و ممکنه این ریشه در کودکیم داشته باشه که دوستام منو به خاطر دوستای بهتر رها کرده بودن

واسه همین خودمو گم کردم

راست میگی اتفاقا همکلاسیای پسرم همششش می گفتن برو دنبال علاقت  من هنر و موسیقیم عالیه ...

هیچوقت غصه چیزی رو نخور و نگو دیره.

برای هیچی دیر نیست. خداروشکر خانواده خوبی داری پشتیبانت هستن. 

برو کلاسای هنری ثبت نام کن. عشقق کن... دنیا دو روزه... معلوم نیس تا کی زنده باشیم. جدی میگم... جوونا رو ببین از زور فشار زندگی تو سن 20 25 سالگی سکته میکنن میمیرن... 

تو که هیچی کم نداری بخاطر حرف مردم داری خودت رو عذاب میدی.. خدایی نکرده یه طوریت بشه همین مردم اصلا جویای حالت هستن؟؟؟؟ 

یادت باشه: دور و اطرافت ممکنه پر از ادمایی باشه که فقط از روی حسادت قصد زخم زبون زدن داشته باشن.. صراحتا میگم: تمام حرفاشون به یه ورت...

شاد باش عزیزم... هیچی هم کم نداری... بهترین هم هستی....

ادم اگه بخواد احساس رضایت و ارامش کنه باید در وهله اول از خودش راضی باشه و خودش رو دوست داشته باشه...

برو زین پس کارهایی رو بکن که حس خوب به تو میده. 

گوووور پدر بقیه

هیچوقت غصه چیزی رو نخور و نگو دیره. برای هیچی دیر نیست. خداروشکر خانواده خوبی داری پشتیبانت هستن.&n ...

ممنونم از حرف‌هاتون 

انشالله به کار ببندم و خودمو بیشتر ببینم و کمتر بخوام به دیگری اهمیت بدم

هیچوقت غصه چیزی رو نخور و نگو دیره. برای هیچی دیر نیست. خداروشکر خانواده خوبی داری پشتیبانت هستن.&n ...

ولی خب

از خنگ دیده شدن وحشت دارم 

وحشت 

و می دونم نیستم ، میگم فقط غم نمی ذاره خوب درسارو برای امتحان جمع بندی کنم ، وگرنه تا الان مبحثی نبوده که بخونم و متوجه نشم 

ولی خب از خنگ دیده شدن وحشت دارم  وحشت  و می دونم نیستم ، میگم فقط غم نمی ذاره ...

خنگ چرا دیده شی؟ کنکور قبول نمیشه یعنی خنگی؟ کدوم احمق کودنی کنکور رو ملاک باهوشی درنظر گرفته؟

اطرافیانت؟!!!

میخوای مثال بزنم از کسی که رتبه 1 شریفه ولی وسط کار درسش رو ول کرد؟

میخوای مثال بزنم از یکی از دوستانم مدال طلای شیمی جهانی رو داشت از 20 تا دانشگاه امریکا نتونستن پذیرش بگیره؟

میخوای مثال بزنم از کسی که دانشگاه ازاد زاهدان درس میخوند 10 تا مقاله داشت از یکی از بهترین دانشگاههای امریکا پذیرش گرفت؟

پشت تمام این مثالها یه سری اتفاقی هست که نمیشه اصلا قضاوت کرد طرف خنگه یا خنگ نیست. 

تو بهترین جا هم قبول شی درس بخونی، مسئله خنگی رو ملت بذارن کنار، این موضوع مطرح میشه : از کجا معلوم خودش قبول شده و پارتی نداشته...

امان از این قضاوت ها...