2777
2789
عنوان

قعر حقارت 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 57 پست

مگه موقعیت تحصیلی خانوادگی و ظاهری و کاری و اخلاقیت چطوره حتما چیزای خوبی داری ک ب چشمت نمیان ک همچین حسی میکنی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
چرا ؟؟  تعریف کن کمکت کنیم

ببین من درسم خوب بود 

منتهی چون کلا نوسانی ام و بیشتر درگیر احساس و دوست میشدم 

عملکردمو ضعیف می کرد

جوری که نتونستم تو کنکور موفق شم 

البته مهندسی خوندم ولی ۱۴ واحد افتاده داشتم 

ولی ترمای آخر معدلم خوب بود مخصوصا ترم ۸ با ۲۰ واحد شدم ۱۷ 

ولی خب ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا جوونای مملکت مخصوصا خانم ها به این وضع تازگی ها دچار شدن!!!

چون ایده آل بودن رو در مانکن بودن و عمل و این چیزا میبینن

زندگی های فیک بقیه رو تو اینستا میبینن فکر میکنن خودشون اینطوری نیستن لابد مشکلی دارن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ببین من درسم خوب بود  منتهی چون کلا نوسانی ام و بیشتر درگیر احساس و دوست میشدم  عملکردمو ...

منم تو دانشگاه یه ترم مشروط شدم. اون موقع میخواستم از خجالت بمیرم. ب هیچ کس هم نگفتم

الان یادم میاد میگم چه استرس های مسخره ای داشتم

بعضی نگرانی ها ب مرور زمان تبدیل ب شوخی میشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
مگه موقعیت تحصیلی خانوادگی و ظاهری و کاری و اخلاقیت چطوره حتما چیزای خوبی داری ک ب چشمت نمیان ک همچی ...

چهره م خوبه 

مشکلی ندارم ، اضافه وزن دارم ولی که اینا زیاد ناراحتم نمی کنه 

از نظر خانوادگی هم خوبیم ، اونم مشکلی نیست

مشکل منم ، خیلیییی تحقیر شدم ، نتونستم خودمو بالا بکشم 

انقدر تو غم‌‌ و تنبلی غرق شدم که نتونستم عملکرد خوبی داشته باشم 

الان اون دخترایی که خیلی خوب درس خوندنو و زیبا و شاد هستن رو‌می بینم بیشترررررر افسرده ترم می کنه 

چون ایده آل بودن رو در مانکن بودن و عمل و این چیزا میبینن زندگی های فیک بقیه رو تو اینستا میبینن ...

بله متاسفانه... *عزت نفس* ای درونشون وجود نداره متاسفانه... قبلا ها اصلا به این شکل نبود... زن ایرانی در جامعه غربی تعریف دیگری داشت که اصلا زمین با اسمون با این چیزهایی که میبینم تفاوت داره!

بله متاسفانه... *عزت نفس* ای درونشون وجود نداره متاسفانه... قبلا ها اصلا به این شکل نبود... زن ایران ...

بالاخره زمان همه چیز رو تغییر میده

آدم باید بتونه با تغییرات خودش رو هماهنگ کنه 

خب تا اینجا مشکلي نیست عزیزم چون کنکور و رشته تحصیلي همه ي زندگي نیست  حالا بقیش...

همینه 

مال من همینه

خیلیییی احساس لجنی می کنم 

که بقیه دوستام درخشانن من اینقدر عقب مونده 

حتی گهگاهی طعنه میشنوم

چهره م خوبه  مشکلی ندارم ، اضافه وزن دارم ولی که اینا زیاد ناراحتم نمی کنه  از نظر خا ...

خب پس تا اینجا هشتاد درصد حقارتت الکیه و خودت داری خودتو عذاب میدی تخصص مهارت یا تحصیلاتت چی هست 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید