2777
2789
عنوان

سیب ترش

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 48 پست

سیب ترش کاربر معروفی بود.اگه در جریان همه اتفاقات زندگیش بودید میدونستید فشار زیادی بهش وارد شده.اون روزی که سیب ترش قطع دسترسی شد به این دلیل بود که توی تاپیکش یه عده گفتن دروغ میگی درصورتی که قبلا اثبات کرده بود.اونم نتونست طاقت بیاره و برخورد خوبی نداشت.بعدم گفت دیگه نمیخواد توی سایت بمونه چون تحمل این رفتارارو نداره.اون فحشای بدی که داد به دلیل این بود که قطع دسترسی بشه.البته کارش اشتباه بود.درهر صورت به این دلیل تاپیکاش تعطیل شد و قطع دسترسی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنتییییی من تاحالا از هیچکس بدنگفتم تو سایت ولی این یکی خیلی دیگه رو مخ بود

بخدا منم تو تاپیکاشون نمیرفتم 

اما تا تو تاپیکی می اومدن ده نفر ریپلایشون میکردن مشکلت حل شد 

نامزدت چیکار کرد و....

یعنیروانی میشد ادم 

استاترو ول میکردن میچسبیدن به اونا

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

چرا هبچوقت به من نگفتن سرکاری هست  

هیچوقت تو تایپکام شک نکردن 

عجیبه برام

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
بخدا منم تو تاپیکاشون نمیرفتم  اما تا تو تاپیکی می اومدن ده نفر ریپلایشون میکردن مشکلت حل شد&n ...

هرروز تاپیک میزد بعدم تا کسی مخالفت میکرد بی احترامی میکرد هیچوقت درکش نکردم و ازنظرم دروغ بود

خیلی وقته که اومده 😍😍 مخصوصا اگه شیراز باشی سیب ترشای شیراز عطرو طعمش مستت میکنه

باورت میشه امروز صبونه سیب ترش خوردم😊😊

با این همه وصله روی بالم هنوزم بلند پروازم🙃🙂 
هرروز تاپیک میزد بعدم تا کسی مخالفت میکرد بی احترامی میکرد هیچوقت درکش نکردم و ازنظرم دروغ بود

خوشبختانه باهاش برخورد کامنتی نداشتم 😄😄😄

خداروشکر که شما هم جزو طرفدارا و سینه چاکانش نبودی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
همش ادعا داشت که کاربر قدیمی هستش و همه حرفش رو باور میکنن ولی تاریخ عضویتش پارسال بود

نمیدونم چرا ولی باورش کردم خیلی مظلوم بود بعد هم همچین افتخاری نبود شوهرش ول کردنش که بیاد اینجا ناراحت تعریف کنه و بگه حتما راست بوده

باورت میشه امروز صبونه سیب ترش خوردم😊😊

جووون به به

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
مرسی که گفتی الان ازش خبر نداری؟

نه عزیزم.فقط بابت درخواستش برای قطع دسترسی از همه دوستاش معذرت خواست.گفت دیگه تحمل توهین نداره و قسم خورد به جون عزیزاش که هیچ دروغی نگفته

تو فقط تاپیک بزار من بفهمم حال خودتو نینی خوبه خیالم راحت شه آخه منم تکشاخم👯‍♀️

خوبم عزیزم طول سرویکسمم تا هفته ۲۲ ۳۵ ثابت بود بعدشو دیگه چک نکردم سرکلاژم انجام ندادم ولی همش فکر میکنم شکمم یه وریه تو چی

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خوبم عزیزم طول سرویکسمم تا هفته ۲۲ ۳۵ ثابت بود بعدشو دیگه چک نکردم سرکلاژم انجام ندادم ولی همش فکر م ...

چه خوب من تو هفته ۱۴ با سرویکس ۳۲ سرکلاژ کردم

اینکه شکمت یه وریه طبیعیه چون رحمامون یه وریه وسط نیست😉

من هفته بیستم شکمم اونقدر بزرگ نشده ولی دست که میزنم سمت چپم پر و سفته سمته راستم انگار که خالیه

وزن نی نی تو اخرین سونو اوکی بود؟