2777
2789
عنوان

سیب ترش

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه سیب ترش کاربر معروفی بود خدایی همیشه تاپیکاش جنبه مثبت و خوب داشت اصلا قابل مقایسه با فاطمه۰۹ نب ...

یه کاربری بود به اسم ساریتا 

بهش گفتن اسمت قشنگه میگفت نه بابا خودم بدم میاد به خانوادم میگم اخه اینم اسمه برام گذاشتین 

بعد عکس یه میمون حارجکی رو اورد میگفت میمون خودمه دامپزشکم عقیمش کردمو...حدود دوهفته بعدتپیک زد وایی بچهها اول صبح یه خانمه چادریه بهم گیرداد تو داروخونه من موهام باز بود 

دندونمونگین کاشتم پانچو شلوار کوتاه تنم بود 

خانمه هرچی از دهنش درومد بهم گفت چقدر کاربرا به خانم چادری فرضی و تمام ادریا فحش دادن 

بعد توتاپیک عکس میمون دیگش که همه کاربرا خودشونو براش میکشتن یکی اومد لوش داد و عکس میمون رو با صاحب واقعیش گذاشت کلا خارجکی بود 

یعنی ملت قشنگ حدود دوماه سرکار بودن😊😊😊 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
فککردم میگی سیب ترش اومده بازار

خیلی وقته که اومده 😍😍

مخصوصا اگه شیراز باشی سیب ترشای شیراز عطرو طعمش مستت میکنه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
مگه فاطمه ۰۹ دروغ بود؟    

گویا بله 

منکه تو تاپیکاش نمی‌رفتم اما تو تاپیکای دیگه گفتن دروغ بود و قطع کاربری شد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یه کاربری بود به اسم ساریتا  بهش گفتن اسمت قشنگه میگفت نه بابا خودم بدم میاد به خانوادم میگم ا ...

جدی؟من تو تاپیکاش نبودم فضای مجازی همینه دیگه😂 من چقدر غصه خوردم برا سیب ترش

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چرا اینقدر دقیق اسمشونو میدونی

پناه بر خدا 

اسم کاربریه دیگه 

یه فاطمه ۰۹ یا سیب ترش سرچ کن ببین چندتا تاپیک در راستای تاپیکاشون باز میسه

تو همه‌ی تاپیکا اسمش بود 

اگر اسمش هم نبود خودش بود 

اونیکه پسر داداش گم شده بود چرا تاپیکش ترکید؟ 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر