سلام من یک سال و نیمه ازدواج کردم وتاحالا اقدام نداشتیم(بارداری) از نوجوانیم اکثر نامنظم بودم و گاهی منظم.گاهی با دو دوره ال دی منظم پیشدم. الان چندماه بود که پری نشده بودم و چون قصد باردار شدن داشتیم رفتم دکتر و آزمایش کلی دادم که تنبلی شدید داشتم و دکتر دوماه متفومین داد دوماه خوردم و دو بار پری شدم و دیگه نشدم تا الان (۳۸ روز) رفتم سونو گفت چندتا کیست ریز سمت تخمدان راست دارم و چپ هم خیلی کم و گفتم میخوام باردار شم بهم دو دوره کلومیفن و دوتا آمپول اچ سی جی داد ولی من هنوز پری نشدم که قرص بخورم به نظرتون برم ال دی بگیرم بخورم دوماه و بعد کلومیفن و آمپول مصرم کنم یا اینقدر صبر کنم پری بیاد بعد؟؟؟چکار کنم؟ کیا شبیه من بودن؟ خیلی دلم نی نی میخواد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ال دی تخمکارو مختل میکنه شما که قصد بارداری داری نباید بخوری برو ببین دکترت چی میگه
برای تنظیم شدن پری هات مدروکسی پروژسترون بخربخور...البته ازروز۱۶پریودیت تا۱۰روزبخوردیگا نخورتاپریودبشی بعدبازم همون طوری بخور....الانم برای اینکه پریودبشی آمپول بزن که پریودبشی چون من اینطوربودم دکتراینطوری بهم گفت که اگه نشی خیلی بده حتی شده باآمپول پریودبایدبشی