چی بهتون گفت ؟؟ گفت کی بوده و الان دعا یا طلسم کجاس ..؟
اخه جدیدا اینقدر شیاد و کلاه بردار شدن هر کی میره پیششون میگن این مشکل و داری که الکی هزینه بگیرن
اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه حتی واسه بخت گشا نتیجه دیدن دوستان
سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه حتی واسه بخت گشا نتیجه دیدن دوستان