2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا و رفع بستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 31648 بازدید | 71 پست
یکی بهم گفت

چی بهتون گفت ؟؟ گفت کی بوده و الان دعا یا طلسم کجاس ..؟ 

اخه جدیدا اینقدر شیاد و کلاه بردار شدن هر کی میره پیششون میگن این مشکل و داری که الکی هزینه بگیرن

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بهتون گفت ؟؟ گفت کی بوده و الان دعا یا طلسم کجاس ..؟  اخه جدیدا اینقدر شیاد و کلاه بردار شد ...

از کجا بدونم دعا تو زندگیم هست یا نه ؟

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه حتی واسه بخت گشا نتیجه دیدن دوستان

میشه درخواستو قبول کنی

سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه حتی واسه بخت گشا نتیجه دیدن دوستان

از کجا بدونم دعا تو زندگیم هست یا نه ؟

ببین عزیزم منم همزاد دارم زنگ زدم ب خانم مذهبی بهم چندتا راهکار داد ،خیلییی خوبه ،چند وقته خیلی بهتر ...

خواریز شمارش بدل

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹