2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا و رفع بستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 31651 بازدید | 71 پست
یکی بهم گفت

چی بهتون گفت ؟؟ گفت کی بوده و الان دعا یا طلسم کجاس ..؟ 

اخه جدیدا اینقدر شیاد و کلاه بردار شدن هر کی میره پیششون میگن این مشکل و داری که الکی هزینه بگیرن

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بهتون گفت ؟؟ گفت کی بوده و الان دعا یا طلسم کجاس ..؟  اخه جدیدا اینقدر شیاد و کلاه بردار شد ...

از کجا بدونم دعا تو زندگیم هست یا نه ؟

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه حتی واسه بخت گشا نتیجه دیدن دوستان

میشه درخواستو قبول کنی

سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه حتی واسه بخت گشا نتیجه دیدن دوستان

از کجا بدونم دعا تو زندگیم هست یا نه ؟

ببین عزیزم منم همزاد دارم زنگ زدم ب خانم مذهبی بهم چندتا راهکار داد ،خیلییی خوبه ،چند وقته خیلی بهتر ...

خواریز شمارش بدل

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹