2777
2789
عنوان

باطل کردن دعا و رفع بستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 31648 بازدید | 71 پست
ببین عزیزم منم همزاد دارم زنگ زدم ب خانم مذهبی بهم چندتا راهکار داد ،خیلییی خوبه ،چند وقته خیلی بهتر ...

ممنون میشم اگه این کارو بکنی😇

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک اعتقاد ندارم.. یکی بود میگفت برید حمام بعد ادرار خودتونو بریزید تو سرتون هرچی طلسم باشه ازبین م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دوش ادرار گرم😐

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

همزاد ی جور بستگی که باعث بخت بستن مانع بلرداری. گره تو زندگی بیماری ،بد اخلاقی و.... تو نت بزن همزا ...

چه راهکارهایی بهتون داد برا رفع همزاد؟؟؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
09391452696 , البته اول سرکتاب باز میکنه بعد بهت میگه بدون دعا چطور همزاد یا جادو یا چشم زخم یا .... ...

چقد میگیره!؟

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
09391452696 , البته اول سرکتاب باز میکنه بعد بهت میگه بدون دعا چطور همزاد یا جادو یا چشم زخم یا .... ...

فامیلیش چیه؟ بگیم کی معرفی کرده؟ عزیزم یعنی کارایی که میگه رو خودمون باید انجام بدیم؟